Chat pisze:Ale piekny, milosny podpisikJakby kto JESZCZE nie wiedzial, ze Anette kocha Melanie, to teraz juz na pewno wie...
Melanie jest jedyna w swoim rodzaju
.. Gdyby tak tylko była jeszcze bardziej miziasta Moderator: Estraven
Chat pisze:Ale piekny, milosny podpisikJakby kto JESZCZE nie wiedzial, ze Anette kocha Melanie, to teraz juz na pewno wie...
.. Gdyby tak tylko była jeszcze bardziej miziasta annette88 pisze:
widzisz, Dóży mnie posadzil na swojej łapce i podniósła że łapeczke ma wielka ( Duża mówi, że traktorzysty ) to moja pupeczka się miesci, a palce z tylu przytrzymajom troszeczke.. lubiem takie zabawy bardzo
![]()
MaryLux pisze:annette88 pisze:
widzisz, Dóży mnie posadzil na swojej łapce i podniósła że łapeczke ma wielka ( Duża mówi, że traktorzysty ) to moja pupeczka się miesci, a palce z tylu przytrzymajom troszeczke.. lubiem takie zabawy bardzo
![]()
Tes bym lubisiała taką zabawę, ale moja Duza ma maleńką łapeckę
Inka
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:
![]()
Tes bym lubisiała taką zabawę, ale moja Duza ma maleńką łapeckę
Inka
to niech Cie wsadzi do reklamófki i ponosina sama wchodze jak Duzi wyciongnom zakupy
do takiej materiałowej i potem siem każe ponosić, ale czasem to mi jom szybciej schowajom
annette88 pisze: to musi byc taka materiałowa !do zwykłej nie pozwolom mi whodzić, żebym siem nie udusiła
![]()
MaryLux pisze:annette88 pisze: to musi byc taka materiałowa !do zwykłej nie pozwolom mi whodzić, żebym siem nie udusiła
![]()
Duza ma tylko jedną materiałową, a w niej poza zakupami pełno jesce róznych pracowych zecy
Inka wyjaśniająca
annette88 pisze:no to ja uciekam na engliszazawsze mam to samo.. nagle robi sie cieplo, boli mnie głowa, pieką uczy i policzki.. zeby angielski mnie tak ? nie, to piec kachlowy w sali
makarba
:ryk::ryk:kalair pisze:Moje uwielbiają być noszone w reklamówkach! Właśnie je ponosiłam..No,może za dużo powiedziane,bo Lafinka za ciężarna jest!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05 i 11 gości