Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Cześć Romek![]()
U nas też nie będzie choinki, Duża mówi, że nie ma miejsca i że pewnie i tak Mała by choinkę od razu rozprawiła.
Zorek bezchoinowy
moś pisze:Witanko, u mnie mos tak pawiami rzuca a zatyka sie czestoi po firankach tez probuje chodzic co sie oczywiscie nie udaje ze wzgledu na wage- tez chyba przezywa druga mlodość, zachowuje sie jak maly kociak a ma troche latek na czarnym karku
kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
U nas też nie będzie choinki, Duża mówi, że nie ma miejsca i że pewnie i tak Mała by choinkę od razu rozprawiła.
Zorek bezchoinowy
Cześć Zorek
Dobrze wiedzieć, że nie tylko u mnie choinki nie stawiają![]()
Miejsce u nas niby jest, tylko ochoty na choinkę jakoś zabrakło
Romek
kalair pisze:Romusiu, masz rację! Karanie Dużych jest czasem konieczne! Żeby sobie nie pomyśleli, że za dużo im wolno!![]()
Kretki
U mnie Lafinka ciągle wariatkuje, a Iriska-choć baardzo stateczna-to czasem ma takie odchyłki, że można pęknąć ze śmiechu! Zwłaszcza, jak zaczyna swoje ćwiczenia na drapaku!![]()
kalair pisze:Bry Kotheczko i Romanie sobotnio!
Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Wyspałeś się? Bo ja tak![]()
Zorek
MaryLux pisze:Ceść RomeckuA ja będę miała wisącą choinkę
Inka
Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Zorek bezchoinowy
Cześć Zorek
Romek
U nas może i by dało się postawić, ale ochoty też chyba Duża nie ma, zresztą bez choinki też fajnie![]()
Zorek
kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Zorek bezchoinowy
Cześć Zorek
Romek
U nas może i by dało się postawić, ale ochoty też chyba Duża nie ma, zresztą bez choinki też fajnie![]()
Zorek
moja Duża powiedziała, że pierwszą choinkę postawi dopiero w swoim domku, ciekawe kiedy to będzie![]()
A bez choinki jest fajnie, zwłaszcza że i tak jakąs tam choinkę zobaczę w święta
Duża marudzi że jeszcze żadnych prezentów nie kupiła i co najgorsze nawet nie ma pomysłu co kupićI nawet nie ma czuje nastroju świąt
Romek
Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Zorek bezchoinowy
Cześć Zorek
Romek
Zorek
moja Duża powiedziała, że pierwszą choinkę postawi dopiero w swoim domku, ciekawe kiedy to będzie![]()
A bez choinki jest fajnie, zwłaszcza że i tak jakąs tam choinkę zobaczę w święta
Duża marudzi że jeszcze żadnych prezentów nie kupiła i co najgorsze nawet nie ma pomysłu co kupićI nawet nie ma czuje nastroju świąt
Romek
Nasza podobnie![]()
Też jeszcze prezentów nie ma, ale mówi, że dopiero jak dostanie pieniądze to kupi, a wcześniej sobie pomyśli co kupić.
A nastroju to przez ostatnie lata nie czuła prawie wcale, ale to już raczej wina nie świąt, a rodziny, gdzie jedzie.
Zorek
kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Zorek bezchoinowy
Cześć Zorek
Romek
Zorek
Romek
Nasza podobnie![]()
Też jeszcze prezentów nie ma, ale mówi, że dopiero jak dostanie pieniądze to kupi, a wcześniej sobie pomyśli co kupić.
A nastroju to przez ostatnie lata nie czuła prawie wcale, ale to już raczej wina nie świąt, a rodziny, gdzie jedzie.
Zorek
A to one mają chyba podobnie
A ja tym razem z nią nie jadę
Romek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 33 gości