SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 12:02 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Tortowe zakręcenie :)

Ratunku!!! Mój Wojtek jechał rano do szkoły i zadzwonił, że po ulicy biega mały kotek, więc pobiegłam i teraz mam w łazience rudaska :?
Zamknęłam go chwilowo w łazience ale musiałam wywalić Jurka, a jak wiecie u mnie wciąz trwaja walki terytorialne i cztery kocury musza byc koniecznie oddzielane, nawet garaz zajety przez Pucka. Jak mój Piotrek wróci z pracy to chyba sie wyprowadzi jak zobaczy tego rudziaka w łazience.
Moze ktos chce małego rudziaka? 8)
Wyglada na zdrowego, oczy ładne, głodny jak wilk i ciekawski bardzo. Poleciałam kupic jakiegos juniorka, tak sie rzucił na jedzenie, ze postanowiłam dawać mu po troszku. Teraz wlazł na pralke gdzie jest pudełko do spania dla któregos z kocurów i legalnie sie w nim rozłozył mrucząc jak traktor :mrgreen:
Help, ratunku, pomocy !!!

Malutki został nazwany przeze mnie Tamu co w języku suahili znaczy słodki :D Tym imieniem nazwałam juz pewnego konika morskiego , który jest przyjacielem "forumowego" Antosia, ale imie bardzo mi sie podoba więc postanowiłam nadac go "mojemu" rudzielcowi :D

Obrazek..Obrazek...Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lis 04, 2010 12:37 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-TAMU-śliczny rudzielec-komu?:)

O takim całe życie marzyłam. Tylko, że znajdowałam pingwinki, łaciate, burasy. Czemu żaden rudy nie wszedl mi pod nogi.
A powaznie, cudny jest. Znajdzie dom napewno, a ty zycie zachowasz:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lis 05, 2010 17:08 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-TAMU-śliczny rudzielec-komu?:)

Iwonko i co z rudaskiem.
milczysz czyżby cię z domu wygonili :ryk:
To kącik u mnie czeka a i kuchnia zaniedbana ale jest i czeka na mistrza :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lis 05, 2010 17:40 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-TAMU-śliczny rudzielec-komu?:)

Dorota Wojciechowska pisze:Iwonko i co z rudaskiem.
milczysz czyżby cię z domu wygonili :ryk:
To kącik u mnie czeka a i kuchnia zaniedbana ale jest i czeka na mistrza :ok:

Hehe nadal mieszkamy w komplecie 8) to rudasek wyprowadził sie do innego dt w Bielsku :ok: Wczoraj już miał przegląd i odrobaczanie. Jest zdrowy i ma 2,5 miesiąca :D Szkoda, ze musiałam oddać takie małe cudo :cry: Zawsze chciałam mieć rudaska 8)

Iweta

Post » Wto lis 09, 2010 23:32 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-TAMU-Mysia Metamorfoza :)

Obrazek...Obrazek...
Obrazek...Obrazek

Iweta

Post » Śro lis 10, 2010 8:42 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-TAMU-Mysia Metamorfoza :)

Iweta pisze:Obrazek...Obrazek...
Obrazek...Obrazek

O chyba idzie zima i garażowy pcha się do domku :)
Albo druga opcja - przyszedł pooglądać Big Brathera :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lis 10, 2010 11:36 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Mysia Metamorfoza ? :)

Pucuś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A co słychać u rudzielca?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lis 10, 2010 12:01 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Mysia Metamorfoza ? :)

A ja dopiero teraz zajrzałam na torty na poprzedniej stronie:))
Rewelacja:))

Odkad myszy wprowadziły mi sie do domu Rodziców to je znielubilam. Sprzątam juz ktryś raz. Wole jednak to co teraz masz za oknem:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lis 12, 2010 1:42 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Mysia Metamorfoza ? :)

No no, to by było coś, oby się udało zrealizować http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html

Iweta

Post » Pt lis 12, 2010 9:05 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Mysia Metamorfoza ? :)

Kobito spać nie możesz?????
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt lis 12, 2010 9:35 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Mysia Metamorfoza ? :)

majencja pisze:Kobito spać nie możesz?????

Tak jakos ostatnio nie mogę, zupełnie nie wiem dlaczego 8) :mrgreen:

Iweta

Post » Pt lis 12, 2010 9:36 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Mysia Metamorfoza ? :)

Wypij sobie wiaderko meliski przed snem i będzie jak trza :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pt lis 12, 2010 9:44 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Mysia Metamorfoza ? :)

majencja pisze:Wypij sobie wiaderko meliski przed snem i będzie jak trza :mrgreen:

A nie byłoby smaczniej nalewke? 8) Tylko nie wiem czy zdrowiej gdybym jej wypiła wiaderko :mrgreen:

Iweta

Post » Pt lis 12, 2010 9:46 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Mysia Metamorfoza ? :)

po nalewce może się w główce zawracać :mrgreen: Poza tym nalewka to wysublimowany gatunek nie dla takich jak my wie...... :mrgreen: wies co :mrgreen:
Może założymy KGW??
Obrazek

majencja

Post » Pt lis 12, 2010 9:50 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Mysia Metamorfoza ? :)

No to nalewki kieliszeczek zamiast kubła melisy? Bo ciepłe mleko to pewnie nie podziała :wink: - za słabe :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]