Kitka, Cyryl, Hestia i Alma - cz. 4 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 23, 2008 20:17

Bry kicorku :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro sty 23, 2008 20:26

Żle założyłaś film? :mrgreen:

Pamiętacie te czasy, jak nie było cyfrówek. I jak to nie raz, po powrocie z super wyjazdu okazywało sie, że z sesji fotgraficznej nici ...

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Śro sty 23, 2008 23:57

Nawet zenitem kiedyś pstrykałam i chyba były to najlepsze zdjęcia, jakie robiłam analogiem. I półautomat kodaka miałam, do tej pory działa. Mam gdzieś w albumach stare zdjęcia Kitki, jak była malutka, wyciągnę je któregoś dnia :)

Zarywam noc (a jutro muszę wcześnie wstać - proszę docenić :twisted: ), żeby rzucić cioteczkom coś na pożarcie. Słaba sesja była, mnóstwo fajnych momentów straciłam, bo aparat znacznie wolniejszy niż koty i nawet niż ja :evil:

Najdłuższy język świata: ;)

Obrazek

Brudasek-grubasek:
Obrazek Obrazek

Tu są mniej więcej prawdziwe kolory Almy (pozostałe foty w słońcu, więc trochę przekłamane):

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zrudziały boczek: 8)
Obrazek

I rudy, który nie miał ochoty pozować, więc się nieco zjamniczył: ;)
Obrazek Obrazek

Dobranoc, koty na noc 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw sty 24, 2008 0:32

Jak zwykle piękne foty.. :love: i jeszcze piękniejsze koty :love:
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Czw sty 24, 2008 7:12

Doceniamy poświęcenie :D
Dzidzia jest super :1luvu:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw sty 24, 2008 7:20

Ale Wujkowi Burakowi fajnie ogona wygło! 8O
To też z głodu? :wink:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Czw sty 24, 2008 10:08

Ależ z Almy laska w oknie...super fotki...kocham devony :love:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw sty 24, 2008 10:25

Dziekuję za docenienie mojego poświęcenia :mrgreen:
Nie wiem, czy powiększaliście zdjęcie boczku - specjalnie takie zrobiłam, bo widać na nim, jakie Alma ma ładne drobne falki :)

redaf pisze:Ale Wujkowi Burakowi fajnie ogona wygło! 8O
To też z głodu? :wink:
:twisted:

izaA pisze:...kocham devony :love:
Ja też... a myślałam, że nic nie przebije trwającej ponad 10 lat miłości do syberyjczyków - nie znałam potęgi kosmitów ;)

Po południu idę robić dzidzię na bóstwo - manicure, pedicure, stylizacja uszu... 8)

Kicorek

Post » Czw sty 24, 2008 11:26

Zdjęcia cudne jak zwykle :D
Alma strasznie urosła 8)
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw sty 24, 2008 11:43

Trzymajcie kciuki bardzo mocno, żeby wystawa się odbyła. Prezydent zdecydował o żałobie narodowej - trzydniowej 8O
Nie wiem jeszcze, jakie będą tego konsekwencje - czy odwołane zostaną wszystkie imprezy jak leci, czy tylko np. pozamykane dyskoteki czy puby.

Rany, nie ma to jak dodatkowo pognębić ludzi... przecież nikt kosztów organizatorom (o wystawcach nie wspominając) nie zwróci jakby co, a są to koszty gigantyczne :(

Kicorek

Post » Czw sty 24, 2008 12:03

sliczne zdjecia :1luvu:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Czw sty 24, 2008 12:04

Kicorek pisze:Trzymajcie kciuki bardzo mocno, żeby wystawa się odbyła. Prezydent zdecydował o żałobie narodowej - trzydniowej 8O
Nie wiem jeszcze, jakie będą tego konsekwencje - czy odwołane zostaną wszystkie imprezy jak leci, czy tylko np. pozamykane dyskoteki czy puby.

Rany, nie ma to jak dodatkowo pognębić ludzi... przecież nikt kosztów organizatorom (o wystawcach nie wspominając) nie zwróci jakby co, a są to koszty gigantyczne :(

Nie wiem jak z wystawami, ale dzisiaj mówili np ze trzeba będzie odwołać Puchar Świata w skokach. Ogólnie jak dla mnie żałoba narodowa jest ogłaszana na pokaz... współczuję bliskim ofiar, ale uważam, że im bardziej potrzebna jest konkretna pomoc (chociażby opieka psychologiczna) niż ogłaszanie ogólnopolskiej żałoby. To tak OT
Mam nadzieję, ze jednak wystawa się odbędzie, w poniedziałek chcę zdjęcia widzieć i opis sukcesów Almy :)

kothka

Post » Czw sty 24, 2008 12:08

Totalny idiotyzm. Przecież sportowcy muszą mieć wypracowaną formę dokładnie na dany termin, i ktoś chce to wszystko wyrzucic do kosza, bo pokazówek mu się zachciewa :evil:
Sędziowie i wystawcy z kotami też nie przyjeżdżają dla rozrywki - często od tego zależą dalsze kroki w tytułach, a co za tym idzie, i w hodowli.

Ehhh... czekam na rozporządzenie w tej sprawie, bo nic innego nie mogę zrobić :(

Kicorek

Post » Czw sty 24, 2008 12:19

Jak już chcą robić pokazówki, to mogli jednodniowa żałobę ogłosić -ale nie 3 dni. Właśnie w telewizorni jakiś gosciu powiedział, że on wie, że codziennie więcej ludzi na drogach ginie -ale tu zginęli żołnierze - im się należy żałoba narodowa

Ja jednak trzymam kciuki za zdrowy rozsądek. Wystawa nie jest jakimś balem czy dyskoteką i mam nadzieję, że jednak się odbędzie. Ciekawe czy Ci co ogłaszają żałobę zwrócą wszystkim koszty odwołanych imprez... :roll:

kothka

Post » Czw sty 24, 2008 12:25

Oczywiście, że nie zwrócą.

W weekend są mistrzostwa Polski w lekkiej atletyce, mój szef jest w to zaangażowany, też dostaje piany :?
Sportowiec w ten sposób traci kawał sezonu, tego też mu nikt nie zwróci.

Kicorek

[poprzednia][następna]