Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Musiałem dużą trochę umyć, bo była brudna. Umyłem jej czoło
Sylwuś
MalgWroclaw pisze:Jedna ciocia zobaczyła moje zdjęcie i powiedziała, że jesteśmy z dużą podobni. No pewnie, przecież jesteśmy rodziną
![]()
Sylwuś
Troszku się opukała we wodzie, ale i tak ani myślę ją umyć. I przytulanko też będzie jak się dokładmnie umyje.MalgWroclaw pisze:Nie boje się upału i od razu przytulam duża ciepłym kociałkiem
Sylwuś

MB&Ofelia pisze:Sylwuś. Moja Duża będzie się dzisiaj musiała sama umyć. ja jej nawet nie tknę moim ozorkię! Wróciła dzisiaj ze spacerku taka śmiordząca że aż nosek otpadałTroszku się opukała we wodzie, ale i tak ani myślę ją umyć. I przytulanko też będzie jak się dokładmnie umyje.
Książniczka Ofelja
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Sylwuś. Moja Duża będzie się dzisiaj musiała sama umyć. ja jej nawet nie tknę moim ozorkię! Wróciła dzisiaj ze spacerku taka śmiordząca że aż nosek otpadałTroszku się opukała we wodzie, ale i tak ani myślę ją umyć. I przytulanko też będzie jak się dokładmnie umyje.
Książniczka Ofelja
Moja duża raz poszła do pracy i wróciła z ranami, bo upadła na bruk. Aż miaustruchlałem. Musiałem umyć dużej pyszczek i rękę. Duża w ogóle na siebie nie uważa
Sylwuś

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 9 gości