Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:8O Ty zdolna bestio
Ziemosław pisze:Moli25 pisze:8O Ty zdolna bestio
Tu nie trzeba zdolności, tylko precyzji
Ziemosław pisze:aga66 pisze:A zrobiłabyś ze złotych koralików taką bransoletkę?
Uprzejmie donoszę, iż złotych koralików jeszcze nie mam, a przynajmniej nie tyle ile bym chciała. A jakie Ty byś chciała? Duże, małe, średnie? I czy bransoletka ma być na drucie pamięciowym, czy na gumce?
Chyba mam jeszcze jakieś ale tyle wygrzebałam na szybciochaMoli25 pisze:Pokaż zawieszki![]()
Jakieś obojętnie, jakie Ci się do zdjęcia ułożą [emoji38] wybiorę Coś
Propozycja nr 1aga66 pisze:Ziemosław pisze:aga66 pisze:A zrobiłabyś ze złotych koralików taką bransoletkę?
Uprzejmie donoszę, iż złotych koralików jeszcze nie mam, a przynajmniej nie tyle ile bym chciała. A jakie Ty byś chciała? Duże, małe, średnie? I czy bransoletka ma być na drucie pamięciowym, czy na gumce?
Madziu, dzięki że o mnie pamiętasz. Koraliki mogą być różnej wielkości, czy kształtów, itp. Może być złoto z czarnym lub granatem, I wolę drut pamięciowy.
Pozdrawiam
Najbliższy teren domu... Wszędzie byłam, zaglądałam pod każdy z tych gruzów, a w baraku jest tylko gniazdo osZiemosław pisze::placz:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Franio uciekł z domu o 1 w nocy... Ciągle go szukamwystawiłam przed dom miseczkę, byłam szukać po sąsiadach, nic
Ziemosław pisze:Wiem... Chodzę, wołam go, trzymam jego ulubione szeleszczące kabanoskiw nocy wydawało mi się że widziałam kota na drodze, ale zanim zbiegłam na dół już go nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 26 gości