klaudiafj pisze:Urodzaj kocich dzieci na forum. ja dzis spakuje do auta transporter i jakąś saszetke, może i mnie się cos trafi
Ależ nie szukaj, dowiozę Ci Normana pod same drzwi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Urodzaj kocich dzieci na forum. ja dzis spakuje do auta transporter i jakąś saszetke, może i mnie się cos trafi
JoasiaS pisze:klaudiafj pisze:Urodzaj kocich dzieci na forum. ja dzis spakuje do auta transporter i jakąś saszetke, może i mnie się cos trafi
Ależ nie szukaj, dowiozę Ci Normana pod same drzwi![]()
Moli25 pisze:JoasiaS pisze:klaudiafj pisze:Urodzaj kocich dzieci na forum. ja dzis spakuje do auta transporter i jakąś saszetke, może i mnie się cos trafi
Ależ nie szukaj, dowiozę Ci Normana pod same drzwi![]()
To samo chciałam napisać ale ja swojej znajdy Nie oddam![]()
Maluch cudny, znajdzie się domek, jest uroczo słodki
JoasiaS pisze:miszelina pisze:Cudny jest!!!
Jak każdy maluch
JoasiaS pisze:Dokładnie tydzień temu późnym wieczorem wyjrzałam na taras, by zawołać Milkę do domu na noc (dziewczyna jeszcze nie może wyhamować po letnim sezonie).
Było przejmująco chłodno i deszczowo. Na moje nawoływania odezwało się całkiem inne stworzenie i darło się wniebogłosy, dopóki nie zlokalizowaliśmy go w krzakach razem z Michałem.
I tym sposobem malutki Norman panoszy się w naszym domu od kilku dni, porządnie denerwując kocią starszyznę![]()
Szukamy domu, za stara już jestem na młodą kocią matkę![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 128 gości