Niestety nie spodziewam się zachwycających wieści. Gdyby nie to, stres i miaukolenie Femci nie robiłoby na mnie większego wrażenia. Był czas przywyknąć.
Właśnie przestałem się dziwić, że forumowicze chcieli wzywać TOZ, CBŚ, itp. Ja bym wezwał Al-Kaidę a może Mosad. Taka znieczulica nie mieści mi się w łepku. Na przeproszenie napisz co z Femuśką. Drops
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=182900 Trochę mnie pcha desperacja, może ktoś się skusi? Bohaterami kalendarza są wyłącznie koty spod skrzydeł Kociego Życia, a cała zebrana kasa idzie na ratowanie następnych...
Skoro się odezwałaś to co z Femcią? Jak gadasz to chyba już coś wiesz. Reszta może poczekać. Czy naprawdę tylko ja martwię się o zdrowie Twoich "zasrańców"? Drops!!!
Olat pisze:Teraz to ma puchlinę głodową Tudzież stanowisko osoby zarządzającej Femką i jej ferajną
To się faldem dobrobytu zwie
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
I dobrze. Nie czepiaj się Olat Femki, bo to na Ciebie naślę Mosad. Przepraszam, bo pomyliłem Ewankę z Femką. Myślałem, że to Femka pisze. Jak by nie było, obrazi się lub nie (mam nadzieję,że nie) czekam na wieści dot. Femusi - koteczki (żeby nie było wątpliwości). Kochający kotki (wszystkie kotki i te piękne jak Menel i te brzydale jak nasza Pusia) Drops!