Zuzia i Pola po raz 33

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 22, 2015 0:11 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

MalgWroclaw pisze:Idź spać może? :wink:
bo sen dobrze robi.
Dobrej nocy

Dziękuję Małgosiu właśnie się szykuję. Obejrzałam filmik i mam zamiar się położyć.
Dobrej nocki.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lis 22, 2015 8:31 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Zapomniałam dodać że wczoraj przyszła paczka z zoo+. Zapomniałam o niej całkowicie bo zamówiłam ją w środę późnym wieczorem.
Była u mnie koleżanka i trochę posiedziała, potem poszłam do rodziców i tam ok 17 złapał mnie pan kurier. Szybko leciałam do domu. Dobrze że blisko i że zechciał poczekać przed klatką. Były to dwie paczki bo jedna ponad 30 kg ze żwirkiem a druga ok 7 kg puszeczek, saszetek i smaczków .

ja też muszę zamówić, bo jedzonka jeszcze na tydzień, ciekawe ile do mnie będzie jechało i czy kurier będzie wiedział gdzie mieszkamy

Po ostatnich ankietach moim zdaniem zoo+ się poprawił z dostawami. Jeśli coś szwankuje to za sprawą kurierów bo nawet nie firm kurierskich.

z tym masz rację , bo zoo+ szybko przygotowuje paczkę, a później gdzieś utyka, do mnie idzie przez Wrocław i Czeladź
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lis 22, 2015 9:00 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Zapomniałam dodać że wczoraj przyszła paczka z zoo+. Zapomniałam o niej całkowicie bo zamówiłam ją w środę późnym wieczorem.
Była u mnie koleżanka i trochę posiedziała, potem poszłam do rodziców i tam ok 17 złapał mnie pan kurier. Szybko leciałam do domu. Dobrze że blisko i że zechciał poczekać przed klatką. Były to dwie paczki bo jedna ponad 30 kg ze żwirkiem a druga ok 7 kg puszeczek, saszetek i smaczków .

ja też muszę zamówić, bo jedzonka jeszcze na tydzień, ciekawe ile do mnie będzie jechało i czy kurier będzie wiedział gdzie mieszkamy

Po ostatnich ankietach moim zdaniem zoo+ się poprawił z dostawami. Jeśli coś szwankuje to za sprawą kurierów bo nawet nie firm kurierskich.

z tym masz rację , bo zoo+ szybko przygotowuje paczkę, a później gdzieś utyka, do mnie idzie przez Wrocław i Czeladź

Wlasnie na maila dostałam do uzupełnienia ankietę, dodatkowo dla kotów trafiło 100 punktów, a co niech maja :kotek:
Ja jestem bardzo zadowolona, dostawę mam ekspresowa bo magazyn zooplus jest 15 km ode mnie :ryk:

Jedyne czego mi brakuje w zooplusie to dostępność smaków jednego rodzaju np zeby mozna było kupic 20saszetek tylko kurczaka :kotek:

Wyspalas sie Ewcia?
Dziewczyny dzis Cie odwiedziły w nocy? :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lis 22, 2015 10:39 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Wlasnie na maila dostałam do uzupełnienia ankietę, dodatkowo dla kotów trafiło 100 punktów, a co niech maja :kotek:
Ja jestem bardzo zadowolona, dostawę mam ekspresowa bo magazyn zooplus jest 15 km ode mnie :ryk:

Jedyne czego mi brakuje w zooplusie to dostępność smaków jednego rodzaju np zeby mozna było kupic 20saszetek tylko kurczaka :kotek:

Wyspalas sie Ewcia?
Dziewczyny dzis Cie odwiedziły w nocy? :201461

Szczerze to nie za bardzo się wyspałam bo sąsiad nade mną robił imprezę i do 24 głośno grała muzyka, śmiechy i gadki a po północy wprawdzie bardzo ściszył ale i tak bylo słychać. Nie mogłam usnąć do 1.30 a potem jak już usnęłam obudziłam się o 4 to jeszcze ich słyszałam.
Nie mam do niego pretensji bo od kiedy mieszka jest spokój po tej poprzedniej dziczyźnie. Słychać że jest ale to normalne odgłosy mieszkania w blokach. Od kiedy się wprowadził po remoncie to pierwsza jego impreza.
Zuzia spała ze mną całą noc a Pola na fotelu .
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lis 22, 2015 10:41 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Do mnie też przez Wrocław ale i tak nie narzekam na zoo+. Nawet jak w paczce coś jest nie tak to szybko realizują reklamację i zawsze na stronę klienta.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lis 22, 2015 11:57 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

Dzień dobry :)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Nie lis 22, 2015 11:58 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

maciejowa pisze:Dzień dobry :)

Witaj Kasiu!
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lis 22, 2015 12:09 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

dzisiaj spędzasz czas w domku czy wybierasz się do rodziców na tradycyjny niedzielny obiadek?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lis 22, 2015 12:14 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:Dźbry. Jak znosisz Ewuniu tą ohydną pogodę? Ja ledwo się ruszam, nie mam siły nawet ręki podnieść do góry..

Cześć Kasiu!
Bywało lepiej to fakt ale jakoś się trzymam. Ostatnie dwa dni spędziłam w domu ale zauważyłam że co jakiś czas pobolewa mnie głowa. Zaczyna z nienacka boleć by po godz albo dwóch przestać i za pół godz zacząć boleć znowu.
Wykańczające są te pogody.
Dziś odwiedziła mnie koleżanka . Cyrki się w tej mojej pracy dzieją.

Ale chyba nie z...

Z A. nie - myślę że jest ok.

To dobrze. Bo już myślałam..

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Nie lis 22, 2015 19:46 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lis 22, 2015 21:42 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

jak się trzymasz, Ewuniu ? :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon lis 23, 2015 13:48 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

Obrazek

Ewa L.

Post » Pon lis 23, 2015 14:56 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

Z autopsji .
Wybijanie sobie zębów o kota . Wybijanie zebów przez kota , który postanowił strzelić baranka prosto w trzymany przy ustach kubek .
Podbijanie oczu o 2 w nocy przez kota , któwy posstanowił przyjść się miziac . Ugniatanie , dszczypanie , slinienie .
O trudny do przebicia widok kociego zadka . :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lis 23, 2015 15:21 Re: Zuzia i Pola po raz 33 BARDZO POTRZEBNE KCIUKI !!!

Super!!
:mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]