Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ale numer - mafia z różańcem. Teraz jeszcze bardziej ich nie cierpię ;p
Ewa L. pisze:Dopijam kawkę i do roboty lecę.
Miłego dzionka wszystkim życzę.
Moli25 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:ale mam ochotę na lody tylko nie chce mi się iść do sklepu
Jak przyjedziesz do Wro, zaprowadzę Cię na najlepsze w mieście
Gdzie te najlepsze lody wg Ciebie są Mary?
MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:ale mam ochotę na lody tylko nie chce mi się iść do sklepu
No, wiem raczej, gdzie jest najdłuższa kolejka: na pl. Bema. Za parę dni zostanie otwarta filia tej samej firmy na Wyszyńskiego (lokal po księgarni Marco Polo)
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:ale mam ochotę na lody tylko nie chce mi się iść do sklepu
No, wiem raczej, gdzie jest najdłuższa kolejka: na pl. Bema. Za parę dni zostanie otwarta filia tej samej firmy na Wyszyńskiego (lokal po księgarni Marco Polo)
OOOoo to znamy to samo miejsce, lody mają wyborne!
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Ale numer - mafia z różańcem. Teraz jeszcze bardziej ich nie cierpię ;p
Oooo....dobrze to ujęłaś.
Mafia z różańcem to dobra nazwa na staruszki złodziejki.![]()
![]()
Ewa L. pisze:
Tak. U nas w sklepie złapałyśmy kolka staruszek kradnących kawy , herbaty , czekolady.....to wszystko co da się opchnąć.
Później nie dziw się jak widzisz staruszkę handlującą np. kawami czy czekoladami na skrzynce przed pawilonem. Mnie zawsze intrygowało skąd mają po kilkanaście takich samych czekolad. Nie kupiły żeby je potem za bezcen sprzedać.
klaudiafj pisze: mafia z różańcem
MB&Ofelia pisze:Spokojnej pracy życzę.
Ja już po robocie. I łepetyna mi pęka. Jak mi ktoś powie, że w urzędach tylko się siedzi, kawkę pije i plotkuje, to w zad nakopię
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Ale numer - mafia z różańcem. Teraz jeszcze bardziej ich nie cierpię ;p
Oooo....dobrze to ujęłaś.
Mafia z różańcem to dobra nazwa na staruszki złodziejki.![]()
![]()
Mój PanieKradną te stare babcie?
![]()
Mocher F*cker
![]()
![]()
Zawsze mnie irytowały sytuacje w tramwajach autobusach![]()
ustępować miejsca, bo wisi nad toba taka biedna staruszka, i sapie, a na końcu środka lokomocji miejsca od koloru do wyboru
tak samo mam prawo być zmeczona, tak samo ma prawo boleć mnie kręgosłup po pracy, tak samo płace za bilety.
z grzeczności i z wychowania ustępuje, ale nie ukrywam, szlak mnie trafia czasami
Myszolandia pisze:ja kiedys tak miałam
Staneło nade mną COŚ
Pozwolę sobie przeinaczyć trochę jeden znany wiersz
To COŚ stoi i sapie, dyszy i dmucha,
Żar z rozgrzanej jej japy bucha
A ja se siedzę.Wtedy wyrąbana w kosmos z pracy wracałam.Jeszcze gdzie indziej pracowałam,ale przy tym samym co teraz.Nie dość,ze wtedy roboty full,to jeszcze ta droga powrotna mnie wykańczała.I se siedziałam
Nagle słyszę ,jakiś bulwerson do stojącej obok,no młoda siedzi,koniec świata
A ja się odwracam i wprost do sapiącej japy "skąd pani jedziesz" ta do mnie " z domu"
A ja z roboty,gdzie zapitalałam (było dobitniej) 8 godzin i sobie będę siedziała
Och,bulwers udekorowany był kolorem bordo wyżej wspomnianej japy o !
Ewa L. pisze:
Tak. U nas w sklepie złapałyśmy kolka staruszek kradnących kawy , herbaty , czekolady.....to wszystko co da się opchnąć.
Później nie dziw się jak widzisz staruszkę handlującą np. kawami czy czekoladami na skrzynce przed pawilonem. Mnie zawsze intrygowało skąd mają po kilkanaście takich samych czekolad. Nie kupiły żeby je potem za bezcen sprzedać.
ojacie
klaudiafj pisze: mafia z różańcem
kupuję to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości