Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze::lol: Klaudia, kiedyś wlazłam do francuskiego sklepu z serami. Przysięgam, nie wiem, jak tam mogą ludzie pracować. Albo mają słaby węch, albo chodzą stale na jakimś serowym haju
klaudiafj pisze:Hahaha ale najgorsze, że to wali tak, że nawet w definicji tamten ser miał "śmierdzące ludzkie stopy" na wikipedii, ale kurde coś jest w tych serach, że ja jak mysz - wszystkie poobgryzam
anulka111 pisze:NIE Lubie smrodliwych serow ale pizze serowa pozre hyhy![]()
PRzynioslam sobie nowa porcje Grycanow czekoladowych-zdecydowanie wygrywaja ranking lodowy
anulka111 pisze:NIE Lubie smrodliwych serow ale pizze serowa pozre hyhy![]()
PRzynioslam sobie nowa porcje Grycanow czekoladowych-zdecydowanie wygrywaja ranking lodowy
Moli25 pisze:anulka111 pisze:NIE Lubie smrodliwych serow ale pizze serowa pozre hyhy![]()
To przybijam łapkę,
Serom Śmierdzącym mówimy NIE
GRYCANOM CZEKOLADOWYM MÓWIMY TAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
Jadłaś Ania tiramisu Grycana ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Moli25 pisze:anulka111 pisze:NIE Lubie smrodliwych serow ale pizze serowa pozre hyhy![]()
To przybijam łapkę,
![]()
![]()
![]()
![]()
O, tiramisu też jest cuudne!!!
anulka111 pisze:kalair pisze:Moli25 pisze:anulka111 pisze:NIE Lubie smrodliwych serow ale pizze serowa pozre hyhy![]()
To przybijam łapkę,
![]()
![]()
![]()
![]()
Tiramisu kupowalam dotad w cart door ,ale pogorszyly sie, to kupie grycankowe;0 jesli dobre hyhy
kalair pisze:anulka111 pisze:NIE Lubie smrodliwych serow ale pizze serowa pozre hyhy![]()
Ja też się najadłam dzisiaj lodów czekoladowych z czekolada.Ale nie Grycana, nie wiedziałam u nas.
anulka111 pisze:kalair pisze:Moli25 pisze:anulka111 pisze:NIE Lubie smrodliwych serow ale pizze serowa pozre hyhy![]()
To przybijam łapkę,
![]()
![]()
![]()
![]()
Tiramisu kupowalam dotad w cart door ,ale pogorszyly sie, to kupie grycankowe;0 jesli dobre hyhy
Moli25 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:NIE Lubie smrodliwych serow ale pizze serowa pozre hyhy![]()
Ja też się najadłam dzisiaj lodów czekoladowych z czekolada.Ale nie Grycana, nie wiedziałam u nas.
Jest zima, mogę Ci wysłać, u nas Grycana pod dostatkiem w sklepach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1124 gości