♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 15, 2015 12:14 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

sistersy25 pisze:
Ewa L. pisze:
sistersy25 pisze:czesc Aniu :piwa: wsplczuje bolu brzucu, mi ez powinna malpa juz przyjsc i przeciwblowce schowane w szafce tylko czekaja :evil:

MamaMeli o widzisz, ja lubie ogladac flmy, ale tez sie szbko nudze :ryk: ten wczorajsz obejzalam, ponoc kay mow ze swietny, a mnie sie nie bardzo podobal 8O po godzinie mi se zaczal po prostu nudzic :smokin:

Czy ktoś ci po klawiaturce przebiegł ? :mrgreen:

:ryk: haha, niee, z tableta piszę i tak pięknie zdania składam :ryk: chociaz....mogłam napisać ze ktos jednak przebiegł :smokin:

Nie mam tableta to nie wiem jak to jest :mrgreen: za to wiem jak się pisze gdy kocie łapki przebiegną przez klawiaturę i powciskają jakieś klawisze :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lut 15, 2015 12:16 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Ja często wchodzę na forum korzystając z telefonu i tutaj też słownik potrafi nieźle namieszać 8)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lut 15, 2015 12:26 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

O toż to :ryk: tablet ma słownik jak telefon i czasem poprawiając błędy sama nie wiem co miałam na myśli :ryk:
mi jak mała przebiegnie po klawiaturze to się robi poemat na pół strony z 3 literkami 8O
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie lut 15, 2015 12:28 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Ja od zeszłej niedzieli mam tableta i dopiero uczę się na nim pisać, ale nieźle mi ostatnio namieszał gdy pisałam na hangoutsie z koleżanką :lol: pozamienial mi słowa i była kupa śmiechu :P

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie lut 15, 2015 12:47 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

aannee99 pisze:Czy ciocie podrapią mnie po brzuszku? :mrgreen:

Obrazek

Miłość..oczywiście odwzajemniona :) <3

Obrazek

Piękne kolorki ma Tosia :1luvu: :1luvu: To chyba szylkretka też :) Ale ja nie wiem, bo się nie znam :D Córeczka z Tosią :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co do walentynek to mnie wczoraj rozwaliło jak weszłam na fb jak wszyscy sobie miłość wyznają na fb. A szczególnie taka moja koleżanka - coraz bardziej śmiem twierdzić pozerka, bo mi mówiła jedno o małżu a na fb robi cyrki jak to się wielce kochają i wczoraj też. Wydaje mi się, że pewne rzeczy można zachować dla siebie. Ja wczoraj walentynek nie miałam tylko objazd po rodzinie - do mamy i teściów, ale to w sumie też było świętowanie z najbliższymi :)

Małż mój też wyjeżdżał, po latach razem, nagle na delegacje - trzy dniowe ale jednak, ciężko było. Człowiek sobie uświadamia jak wiele taki małż w domu robi i nagle trzeba sobie samemu radzić - np wyrzucać śmieci :D Ja nie wyrzucam odkąd trzeba segregować ;) Ale za to od razu lżej dla jedzenia, bo mogłam ugotować małe porcje tego co chciałam, a jak jest małż to robię jak dla 4 osobowej rodziny :D

Pierdzioszka nigdy nie zapodałam kotu w brzuch - nie chciałabym widzieć miny Kitusi :D haha Ale co innego jak kot już nauczony :D

A co do @ to ja cierpię okrutne męki, jem tabletki na potęgę i głównego dnia nawet z łózka nie wychodzę, tylko leżę i śpię jak podczas mega gorączki. Więc współczuję Aniu :) Dobrze robi gorąca kąpiel, choć ponoć nie wolno..
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lut 15, 2015 13:32 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Dzień dobry :1luvu:
Ja TV nie oglądam już od dawna...wszystko mnie nudzi' a powtórki wkurzają :? musi być coś naprawdę dobrego, żeby mnie wciągnąć, a poza tym wolę radio i internet :lol:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lut 15, 2015 14:55 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Klaudia wiesz,ja na tych umaszczeniach też zbytnio się nie znam :mrgreen: Tosia jest po prostu KOLOROWĄ panienką i tyle,o :mrgreen: :ok:

Co do Walentynek,no tak..generalnie,to kochać się należy cały rok i okazywać sobie uczucia,ale różnie to jest,to tak jak z Tłustym Czwartkiem - normalnie ludzie tych pączków nie jedzą,ale przychodzi TEN czwartek i nawet 6 pączków zjeść MUSZĄ :mrgreen:

Właśnie,niby nie wolno brać gorących kąpieli,ale też słyszałam,że to pomaga :strach:

Aniu my radio mamy zawsze włączone jak idziemy spać ;) tak się przyzwyczailiśmy.

Milena ja z telefonu i tabletu pisać nie lubię,ale czasem nie mam wyjścia jak laptop zajęty :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Nie lut 15, 2015 15:28 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Ja sobie robię takie kąpiele - mam po nich sporą ulgę. Aha, a ja głupia :201436 przecież Ty masz prysznic a nie wannę, sorki :(
Słyszałam, że lubisz fiolet :wink: chcesz może takie kubki http://alejka.pl/kubek-ceramiczny-ikea-fargrik-fiolet-250ml.html oddam za darmo, mało używane, mam 10 szt - kupiłam kiedyś i mi się nie podobają od początku, nie wiem co mnie podkusiło, żeby wziąć fiolet :)

klaudiafj

Post » Nie lut 15, 2015 17:08 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Tak,niestety mamy prysznic...nad czym bardzo ubolewam,ale..w przyszłości będzie wanna,to pewne ;)

Kubeczki super,fiolet oczywiście bardzo lubię :D Jaki byłby koszt wysyłki Klaudia?
Obrazek

aannee99

Post » Nie lut 15, 2015 17:19 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Nie mam pojęcia może 15 zl. Jak sie deklarujesz to w tym tyg wysle i bede happi że ktos je wzioł :)

klaudiafj

Post » Nie lut 15, 2015 17:22 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Klaudia,bardzo chętnie,kubeczki ładne,w kolorze jaki lubię,a kubków dużo nie mam,więc chętnie je przygarnę :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Nie lut 15, 2015 17:25 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Cale 10? Mam prawie pudlo i wypelnienie :) to napisz na prw adres i wysle na dniach - ciesze sie ;) oddam tez stoly :p

klaudiafj

Post » Nie lut 15, 2015 17:26 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Wezmę 10 :D Jeśli można ;)
Stołu nie wezmę kochana,bo już mam :mrgreen:

Piszę pw :)
Obrazek

aannee99

Post » Nie lut 15, 2015 18:14 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

klaudiafj pisze:Cale 10? Mam prawie pudlo i wypelnienie :) to napisz na prw adres i wysle na dniach - ciesze sie ;) oddam tez stoly :p

wyprzedaż robisz? :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 15, 2015 18:32 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel i Tosia - cz. 3 ♥♥♥

Śliczne kubeczki Klaudia :ok: :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

[poprzednia][następna]