Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Fajna sprawa, muszę nad tym pomyślećobecną karmę, którą koteły mają,to... dosypuję kilka razy dziennie,sporo jej jedzą,naprawdę. Wszystko wskazuje na to,że ona specjalnie dobra nie jest, bo kuwetę sprzątam kilka razy dziennie,a po Bricie nie było tego co jest terz...
Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Fajna sprawa, muszę nad tym pomyślećobecną karmę, którą koteły mają,to... dosypuję kilka razy dziennie,sporo jej jedzą,naprawdę. Wszystko wskazuje na to,że ona specjalnie dobra nie jest, bo kuwetę sprzątam kilka razy dziennie,a po Bricie nie było tego co jest terz...
Te podajniki na karmę występują w dwóch rozmiarach. Ja mam tą mniejszą a np. Mirka ma większą.Naprawdę są fajne i praktyczne i nie wiele kosztują bo ta co mam np. 7,80 zł.
aannee99 pisze:Zamówię![]()
![]()
Tak się zastanawiam,bo nadal nie dostałam punktów z ostatniego zamówienia w Zoo ( punkty za zamówienie + 100 punktów za wypełnienie tej ankiety ), płaciłam 30.11 ( w niedzielę ),wygląda na to,że wpłata do nich jeszcze nie dotarła?
aannee99 pisze:Sprawdziłam na rachunku,który dostałam z paczką, w spisie jest "100 punktów bonusowych gratis". nic poza tym
I na stronie Zooplusa w "Moje punkty" nie mam jeszcze tego zamówienia widocznego z punktami, poprzednie są.
Myszolandia pisze:
Słonusio mojetam gdzie paczasz,tam na pewno mnie nie ma
![]()
![]()
![]()
Nie wiem kiedy doczytam,ale za wszystko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości