Mysi Miś

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 17, 2015 23:14 Re: Mysi Miś

Hej Qbeł :)
Gadała żem :)

A teraz coś dla Gości :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MyszMix

coś dla Koneserów :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tak sobie drzemałam

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sty 17, 2015 23:18 Re: Mysi Miś

Nieśmiało spytam o wagę ? :oops: jest co tulic ze zdjeć wynika? :oops:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob sty 17, 2015 23:24 Re: Mysi Miś

Wydaje się,ze ta waga duża,jak Miśka leży ,ale w rzeczywistości nie jest taka wielka
Ci co ją widzieli na żywo moga potwierdzić
Gdzies miałam zdjęcie jak na lodówce stoi,ktoś zapytał czy stwierdził,już nie apmiętam kto,że Miśka schudła,a ona cały czas taka sama
Ona jest taka bardziej ubita i sądząc po łapkach "grubokoścista",po tatusiu,bo mamusia to chucherko
A waży ok.5,5 kg
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sty 17, 2015 23:26 Re: Mysi Miś

Super waga. Bardzo ładnie wyglada.scierac sie pieknie swieci, zdrowa kocica :1luvu: :201461
Co jej dajecie do jedzenia?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie sty 18, 2015 11:18 Re: Mysi Miś

MyszMix

coś dla Koneserów :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

to dla mnie :D :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sty 18, 2015 15:11 Re: Mysi Miś

Myszeczko jaki brzunio. Ciotka by chętnie wycałowała :oops: :oops: :oops:
pozdrawiam Sylwia :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie sty 18, 2015 20:16 Re: Mysi Miś

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 18, 2015 21:51 Re: Mysi Miś

Ale dama :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon sty 19, 2015 10:27 Re: Mysi Miś

Cześć Myszaczki! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sty 19, 2015 11:11 Re: Mysi Miś

Myszulka, buzi w brzusio, i się witamy! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 19, 2015 14:12 Re: Mysi Miś

Haha dla koneserów :ryk: To chyba my :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :1luvu:
Zdjęcia są zrobione na szerokim kącie z bliska, bardziej od strony d..pki niż głowy i dlatego to doopka jest sporo większa niż głowa, co w rzeczywistości jest zakłamaniem optycznym obrazu, wynika z tego, że Myszulka ma wagę prawidłową, a jak zrobisz zdjęcie od strony głowy to doopka będzie mała i wtedy wyjdzie, że ma niedowagę.
To powiedział ja, fotograf, obrońca puchatych kotów :mrgreen:
My też mamy duże doopki i małe główki jak nam mamcia zrobi krzywo zdjęcia - powiedziałam Kitusia i Marysia
:ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 19, 2015 17:25 Re: Mysi Miś

Bry Dzionek na podwieczór Nasze Ukochane Goście :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj pisze:Haha dla koneserów :ryk: To chyba my :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :1luvu:
Zdjęcia są zrobione na szerokim kącie z bliska, bardziej od strony d..pki niż głowy i dlatego to doopka jest sporo większa niż głowa, co w rzeczywistości jest zakłamaniem optycznym obrazu, wynika z tego, że Myszulka ma wagę prawidłową, a jak zrobisz zdjęcie od strony głowy to doopka będzie mała i wtedy wyjdzie, że ma niedowagę.
To powiedział ja, fotograf, obrońca puchatych kotów :mrgreen:
My też mamy duże doopki i małe główki jak nam mamcia zrobi krzywo zdjęcia - powiedziałam Kitusia i Marysia
:ryk:

łoł Klaudio :201494
Łoł,jakie fachurskie wyjaśnienie :piwa:
Powiem CI,ze nigdy nie zwracałam uwagi od której strony robię zdjęcia,tak jak Mycha się ułoży cycuszkami do góry tak ją focę,a ciekawe jakby jedno ze zdjęć "odwrócić"
Z ciekawości zaraz zobaczymy

K & M Wasza Duża to nawet i z chmur jak zrobi zdjęcie,to wyjdziecie na nich Słodziaki,ze hej :1luvu: z nie ważne jakimi doopkami
Moli25 pisze:Super waga. Bardzo ładnie wyglada.scierac sie pieknie swieci, zdrowa kocica :1luvu: :201461
Co jej dajecie do jedzenia?

Dziekujemy Moli ♥

Ważyłam ją tak na "oko" chyba po jej urodzinach.Pisze na oko,bo jak przesiaduje w pudełkach,tak z pudełka na wadze spitoliła,więc nie zdążyłam dokładnej wagi zobaczyć i co zdążyłam wychwycić,to było coś minimalnie poza 5,5 kg.Teraz za jakiś czas ją zważę,a przynajmniej spróbuję,bo i tak ją chcę ważyć i tak,zeby pilnować
Kiedyś nam lekarka powiedziała,że z uwagi na Miśki budowę,to do 7 kg byłoby w normie,to 7 to taka górna granica,ale jakby ważyła już 7,5,to trzeba działać.Te pól kilo niby nie dużo,ale już za dużo

Je w sumie normalne żarełko.Saszetki gurmety,a suche purinę proplan dla sterylizowanych i bosh na futerko i ząbki,od jakiegoś czasu dołączamy bezzbożowe sannabelle
Czasem skapnie jej wołowinka,schabik,kawałek piersi z kuraka na surowo,,lub szyneczki takiej lepsiejszej
Piszę czasem ,bo To jegomości królewna zje tylko surowe,rozmrożonego surowego już nie tknie,a i surowego też czasem zje tak jakby chciała a nie mogła
Od samej małości tak ma
O sierściuchę,że tak powiem dodatkowo ,dbamy "osobno",pozażarełkowo.Osobno,znaczy odchodzi codzienne szczotkowanie
Dzisiaj potem muszę potraktować,Pituś potraktuje oczywiście,no bo jakżeby :mrgreen: ją gęstym grzebieniem,bo sporo futerka wychodzi
SIę znaczy,ze chyba zima będzie licha już :ok: :ok: :ok:
MonikaMroz pisze:Myszeczko jaki brzunio. Ciotka by chętnie wycałowała :oops: :oops: :oops:
pozdrawiam Sylwia :D

Zapraszamy Moniś,jak będziesz przelotem.Nie wiem na ile CI się uda,ale jednej cioteczce na pierwszej wizycie udało się wyczochrać bzuhola
mir.ka pisze:
to dla mnie :D :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

No ba ! jakżebym śmiała o Tobie Miruś nie pomyśleć :1luvu: :mrgreen:

A teraz szukając zdjęcia na "odwrócenie" wpadłam na zdjęcie o którym pisałam i Izuś nadmorska myślała,że Misiak schudła,a Miśka od iks czasu taka sama

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 19, 2015 19:35 Re: Mysi Miś

Ciociu, Ciociu, Ciocia Ewa nie wierzy, że ja znam łacinę, powiedz jej coś, żeby uwierzyła!
Inka

MaryLux

Post » Pon sty 19, 2015 19:39 Re: Mysi Miś

MaryLux pisze:Ciociu, Ciociu, Ciocia Ewa nie wierzy, że ja znam łacinę, powiedz jej coś, żeby uwierzyła!
Inka

Inusiu - jasne że wierzę że znasz łacinę - nawet moja Pola zna i od czasu do czasu daje upust przy obcinaniu pazurków. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sty 19, 2015 19:45 Re: Mysi Miś

A ja znam jeszcze grekę!

MaryLux

[poprzednia][następna]