Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Może warto pomyśleć o takim ubezpieczeniu ?
Ewa L. pisze:Zaraz szykuję się do rodziców bo wczoraj tatuś zażyczył sobie placków ziemniaczanych. Dziś rano namówił nawet sąsiada żeby z nim poszedł do sklepu i kupili duże ziemniory na placki.
Napalił sie ten mój tatuś jak szczerbaty na kraty.
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Ale z drugiej strony Polcia lubi ludzi i sama z własnej woli nie atakuje chyba że ktoś jej robi coś wbrew jej woli.
no chyba, że jednak na osiedle z tym bejsbolem będzie chodziła
Ale się przypięłyście do biednej Polusi. Ona ogląda ze mną meczyki leżąc mi na koanach ale to pewnie dlatego że na ekranie coś się szybko rusza. To jak ganianie za kursorkiem po monitorze komputera.
akurat!!!
napewno później razem po osiedlu ganiacie innych kiboli
Poczekaj tylko na sobotnią konfrontację z Polcią![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zaraz szykuję się do rodziców bo wczoraj tatuś zażyczył sobie placków ziemniaczanych. Dziś rano namówił nawet sąsiada żeby z nim poszedł do sklepu i kupili duże ziemniory na placki.
a mnie przyszła ochota na odsmażane młode ziemniaczki z ogórkiem małosolnym![]()
a placki z młodych ziemniaków są pyszne
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zaraz szykuję się do rodziców bo wczoraj tatuś zażyczył sobie placków ziemniaczanych. Dziś rano namówił nawet sąsiada żeby z nim poszedł do sklepu i kupili duże ziemniory na placki.
a mnie przyszła ochota na odsmażane młode ziemniaczki z ogórkiem małosolnym![]()
mag828 pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zaraz szykuję się do rodziców bo wczoraj tatuś zażyczył sobie placków ziemniaczanych. Dziś rano namówił nawet sąsiada żeby z nim poszedł do sklepu i kupili duże ziemniory na placki.
ja ziemniaki lubie chyba w każdej postaci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MasimoBlue, Silverblue i 12 gości