♫♫♪ ♥ Melinda I ♥ ♪♫♫

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 30, 2014 21:01 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

no to zatem i my przyszłyśmi z Misią przycupnąć u Melutki i jej Mamy w kąciku ,a szo :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lip 30, 2014 21:07 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:to byłoby gorzej bo mój brat ma 12 lat....

hmmm no to byłoby faktycznie gorzej...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lip 30, 2014 21:09 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Witamy witamy :1luvu:

No nic, do końca tygodnia może jeszcze gdzieś na niego wpadnę przypadkiem i tyle, żadna to historia miłosna :roll:

U nas już po kolacyjce, kotusia śpi (a jakże), mamusia już też ziewa, jeszcze wieczorne znienawidzone ćwiczonka, olejek na włosięta i można iść spaciu.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Czw lip 31, 2014 9:49 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Dzieńdobry. Chyba się zbiorę i pójdę w końcu na ten balet dla dorosłych.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw lip 31, 2014 11:10 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Bieganie nie idzie?
Czy może to ta wczorajsza adopcja? :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Czw lip 31, 2014 11:13 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

to nie kwestia bieganie idzie czy nie idzie: jak zobaczyłam ile kosztują buty do biegania które nie rozpadną się po dwóch razach i które nie zrobią mi kuku w stopę (mam wysokie podbicie i szerokie śródstopie, połowa butów mnie zabija) to tyle samo kosztuje dwumiesięczny kurs baletu nawet jakbym chciała zaszaleć i kupić sobie porządne baletki do ćwiczeń. a tańczyć i tak się chcę nauczyć, ładnie ruszać, poza tym balet jest ładny i kobiecy. bieganie jest brzydkie a męczy tak samo :roll:
a wczorajsza adpocja i koleżanka z pracy która jako dziecko chodziła na balet owszem, również mobilizują.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw lip 31, 2014 13:49 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:
No nic, do końca tygodnia może jeszcze gdzieś na niego wpadnę przypadkiem i tyle, żadna to historia miłosna :roll:

Jak fajny to wpadaj na niego jak najczęściej :mrgreen:

Pozdrawiam :1luvu: i miziam Melisię :201461
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lip 31, 2014 14:15 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

I ja przycupnę do Meli i jej Mamy :D
Znaczy... podczytuję od dawna, ale siedziałam cicho :D

Miziaki dla ślicznej Meli :201461
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do nas :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw lip 31, 2014 14:36 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

MaryLux pisze:Obrazek

serduszkowy jęzorek <3
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw lip 31, 2014 14:44 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Annaa pisze:
MamaMeli pisze:

Jak fajny to wpadaj na niego jak najczęściej :mrgreen:

Pozdrawiam :1luvu: i miziam Melisię :201461

nie widziałam go, nieważne zresztą, dajcie spokój :ryk: :ryk:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw lip 31, 2014 14:45 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Rilla07 pisze:I ja przycupnę do Meli i jej Mamy :D
Znaczy... podczytuję od dawna, ale siedziałam cicho :D

Miziaki dla ślicznej Meli :201461
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do nas :1luvu:

kojarzymy na początku chyba się przywitaliście :))) dziękujemy zapraszamy!
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw lip 31, 2014 14:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:kojarzymy na początku chyba się przywitaliście :))) dziękujemy zapraszamy!

Tak, śledzę wątek praktycznie od początku :oops:
Z kącika :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw lip 31, 2014 18:26 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

Tej małej zołzie poprzewracało się w doopce.
Jedzenia rano skubnęła, jak wróciłam to nietknięte to co zostało. Nalałam kociego mleczka to o dziwo weszło (panna "nie lubię nabiału beee"), rossmanowska saszetka też została wchłonięta z niewielką ilością dolanej wody. Saszetki rybne są cacy, saszetki mięsne zaczynają być be :roll: ja do nich wkrawam mięska (bo na samo mięsko się zbuntowała) ależ nosz niech ją wszyscy święci! :D

czego się nie robi z miłości :roll:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw lip 31, 2014 18:51 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:Tej małej zołzie poprzewracało się w doopce.
Jedzenia rano skubnęła, jak wróciłam to nietknięte to co zostało. Nalałam kociego mleczka to o dziwo weszło (panna "nie lubię nabiału beee"), rossmanowska saszetka też została wchłonięta z niewielką ilością dolanej wody. Saszetki rybne są cacy, saszetki mięsne zaczynają być be :roll: ja do nich wkrawam mięska (bo na samo mięsko się zbuntowała) ależ nosz niech ją wszyscy święci! :D

czego się nie robi z miłości :roll:

Jesteś pewna, że nie pisałaś o Zenie? Mam to samo - mięso ble, dobra puszka tylko wtedy, kiedy zrobię z niej papkę z wodą (żeby gryźć nie trzeba było) i poleję jakimś syfnym sosikiem typu rossmann, whi.... czy inna delicja. Żeby zjadł dziennie 200g dobrej karmy, zużywam 2-3 sosy z marketówek a kawałki, które zostają, wynoszę dla wolnożyjących.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

[poprzednia][następna]