Cynamonowo-Waniliowy świat... nowe fotki str 94 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 13, 2013 8:35 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Spilett pisze:
Sarah DeMonique pisze:Gdyby nie forum, dobre rady, intuicja i przede wszystkim pomoc behawiorystki i krople Bacha od ryski niewiele bym zdziałała. To nasz wspólny sukces :)

Ale sukces! Genialny prezent na nowy wątek - paczaj ile stron już zostało :dance:

|Czułam, ze nowy wątek będzie wtedy, jak będzie okej :D :mrgreen:

Sheila86 pisze:Ania aż mnie za gardło ścisnęło i łezki poleciały gdzie to, jak to, kiedy to? Pisz!! Co nie piszesz, ja wiem zdjęcia mówią same za siebie, ale ja MUSZĘ wiedzieć - opowiadaj :D
Śliczności kochane wymiziaj je ode mnie i napisz kiedy Wanila tak z Cymusiem się przytulać do siebie zaczęły?
I najważniejsze to gratulacje!! Iii sama nie wiem co ci jeszcze napisać, normalnie cieszę się jakby to moje kocidełka były :)
normalnie cała się zakochałam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: , teraz to już na pewno Cię odwiedzę :D

Obyo sie bez fuków i krzyków.... Ja siedziaolam prze TV, Wanilia spała koło mnie, a Cymek nie zapięty pod mężowym kocykiem. Mąż wstał i poszedł zobaczyć, czy w piecu nie przygasa, a Cymek chyba po prostu poczuł się samotny, bo przyszedł do nas. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Co prawda Wanilia w pierwszym odruchu chciała uciekać, ale zaczęłam ją głaskać, a dodatkowo kocur jakby wyczuwając moje nieme błagania kompletnie się nią nie zainteresował... Chciał tylko doopkę do ciepłego wanilkowego brzusia przytulać. Jak mąż przyszedł to mu kopara opadła... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A potem ja wstałam na siusiu, a jak wracam, to koty się liżą. I tym razem ja zbierałam szczękę z ziemi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Śliczności wymiziam dzisiaj wieczorem :D

Trufelia pisze:Widzisz jaka radość zbiorowa :D wszyscy pijani wieczorem będą :ryk:

Ja aż tak bardzo, ze mało do pracy nie zaspałam... A to tylko jedno piwo było 8O 8O 8O

Spilett pisze:Ja nie mogę bo mam antybiotyki :(

Odbijemy sobie to później :twisted: :twisted: :twisted: Może jak przyjadę do WRO ?

Myszolandia pisze:ojapitole 8O :love:

popłakałam się

Noooo, się podziało, nie powiem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ab. pisze:Wchodzę sobie na inny wątek paczam na wpis i widzę nowy banerek, myślę sobie o co kaman?
Wpadam do was i płakam ze wzruszenia :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Banerek Madzia popełniła. Jest śliczny i taki nasz. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja też się popłakałam. No, ale ja rozumiem, że ja i jest mi aż głupio, że Wy też :oops: :oops: :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kuba.kaczor13 pisze:zazdroszczę jak nie wiem co , u nas dziś dzień fukania i łapoczynów .
Chylę czoła , praca i serce włożone w kociaste zaprocentowały po 100 kroć

Ale u nas też i fukania są i łapoczyny nawet czasem (to zwykle Cynamon dostaje od Wanilki tak "na zaś"), ale każdy dzień przybliża nas do celu. U Ciebie też kociaste może po prostu gorszy dzień miały ;)

NatjaSNB pisze:
Spilett pisze:Madzia, śliczny ten bannerek! :1luvu:

Dziękuję :oops:
Ciekawe co tam u C&W :)

C&W zjadły razem pięknie kolację. Pobawiły się laserkiem (bo jak Wanilia zobaczyła, ze Cynamon za laserkiem biega i po ścianach skacze, to postanowiła nie być gorszą), a potem grzecznie śpiulkały. Najpierw osobno (znaczy każde ze swoim dużym), potem razem (wiadomo, umyć się trzeba!), a potem na łóżku ("Cynamon z nami, a Wanilka z Młodym). A rano zjadły i zostawiłam ich, jak Młody sznureczkiem prowokował je do zabawy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mateosia pisze:Podczytywałam, trzymałam kciuki, a teraz ogromnie się cieszę i serdecznie gratuluję.

zapraszamy częściej nową ciocię :mrgreen:

aannee99 pisze::1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt gru 13, 2013 8:46 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Witam w ten dość pogodny u mnie poranek :) Ciekawa jestem jak tam dwa koteczki Twoje się mają, zapewne dobrze. Zostawiam miziaki i życzę miłego dnia Aniu, to już weekend - jak dobrze :) A kiedy oddadzą Ci zbóje internet?
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt gru 13, 2013 8:56 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

No czaaaad :D Bardzo się cieszę waszym szczęściem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Pt gru 13, 2013 9:30 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Sarah DeMonique pisze:
|Czułam, ze nowy wątek będzie wtedy, jak będzie okej :D :mrgreen:

No to bijemy do setki :)

Sarah DeMonique pisze:Obyo sie bez fuków i krzyków.... Ja siedziaolam prze TV, Wanilia spała koło mnie, a Cymek nie zapięty pod mężowym kocykiem. Mąż wstał i poszedł zobaczyć, czy w piecu nie przygasa, a Cymek chyba po prostu poczuł się samotny, bo przyszedł do nas. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Co prawda Wanilia w pierwszym odruchu chciała uciekać, ale zaczęłam ją głaskać, a dodatkowo kocur jakby wyczuwając moje nieme błagania kompletnie się nią nie zainteresował... Chciał tylko doopkę do ciepłego wanilkowego brzusia przytulać. Jak mąż przyszedł to mu kopara opadła... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A potem ja wstałam na siusiu, a jak wracam, to koty się liżą. I tym razem ja zbierałam szczękę z ziemi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Śliczności wymiziam dzisiaj wieczorem :D

Nawet nie wiesz jak dobrze czyta się takie wiadomości :)

Sarah DeMonique pisze:Banerek Madzia popełniła. Jest śliczny i taki nasz. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja też się popłakałam. No, ale ja rozumiem, że ja i jest mi aż głupio, że Wy też :oops: :oops: :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Potwierdzam banerek śliczny a czemu Ci głupio że my też? "Toć my też ludzie" :ryk:
Jak się czyta taką historię jak wasza i kibicuje z całego serca kociastym i dużym to nie trudno się wzruszyć :)

Sarah DeMonique pisze:C&W zjadły razem pięknie kolację. Pobawiły się laserkiem (bo jak Wanilia zobaczyła, ze Cynamon za laserkiem biega i po ścianach skacze, to postanowiła nie być gorszą), a potem grzecznie śpiulkały. Najpierw osobno (znaczy każde ze swoim dużym), potem razem (wiadomo, umyć się trzeba!), a potem na łóżku ("Cynamon z nami, a Wanilka z Młodym). A rano zjadły i zostawiłam ich, jak Młody sznureczkiem prowokował je do zabawy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Więcej nie napiszę, bo nie trzeba, tyle starczy: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
.

Sheila86

Od: Czw wrz 05, 2013 14:10

Post » Pt gru 13, 2013 12:11 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Ojejku, ale się wzruszyłam!
To piękna historia!
Składam Ci wielkie wyrazy uznania - za cierpliwość, determinację i wytrwałość. Nikt inny nie poradziłby sobie tak jak TY :ok: :1luvu:

Rozczuliłam się :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Pt gru 13, 2013 19:40 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Siemacie Brygada :1luvu: :1luvu:
A ja się nawet nie będę,tylko od razu z mety powiem,że zerżłam sobie te fotki :mrgreen:
Szacuneczek za cierpliwość dla Cię
I oczywiście czekamy na dalsze foteczki nie ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 14, 2013 11:13 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

:balony: :balony: :balony: baaaardzo się cieszę, że się udało. To kolejny przykład na to, że warto walczyć :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob gru 14, 2013 11:21 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Masz tu inny kod do podpisu, żeby Ci nie wisiało bez sensu to „Uploaded with Imageshack”:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=156908][img]http://img163.imageshack.us/img163/4382/t15w.jpg[/img][/url]

:)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Sob gru 14, 2013 11:24 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Flox - :1luvu: :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob gru 14, 2013 11:32 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Świetny jest ten banerek :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob gru 14, 2013 13:17 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Spilett pisze:Flox - :1luvu: :D

Ja tylko poprawiłam linkowanie, proszę mie tu nie serduszyć :)

floxanna

Post » Sob gru 14, 2013 13:28 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

A ja Ciem lubiem to Ciem bendem serduszyć, o! :)

Spilett

Post » Sob gru 14, 2013 13:31 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Spilett pisze:A ja Ciem lubiem to Ciem bendem serduszyć, o! :)

To ja Cię też poserduszę, o! → :1luvu:

floxanna

Post » Sob gru 14, 2013 13:31 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

:love:

Spilett

Post » Nie gru 15, 2013 19:34 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Koniec kłopotów?! ;D

Mam nadzieję, że weekend minął Wam tak, jak w sygnaturce :1luvu: :1luvu:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

[poprzednia][następna]