Dzień dobry, wita Lamar:) Let's kill this WĄTEK!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 27, 2014 18:33 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Po kastracji Psota wet mi mówił, żeby mu po prostu dać spokój, niech dojdzie do siebie. I zwłaszcza nie zmuszać do jedzenia.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lut 27, 2014 18:34 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Lamarku, halo? Jesteś już? jak się czujesz bez jajeczków?
Lizam Cię czule po nosku
Tfoja Perełka

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw lut 27, 2014 18:36 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

U nas wetki mówiły podobnie, nie zmuszać do jedzonka, jak będzie głodny to wszama.
No chyba, że kocurek będzie pawikował, to wtedy nie dawać jedzonka i poczekać kilka godzin.
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw lut 27, 2014 18:52 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Dokładnie, daj mu czas żeby się chłopina otrząsnął :mrgreen:
Moja Tosieńka też na trzęsących nóziach ledwo przyszła do domu poczłapała do kuwety na siku, a specjalnie kupiłam podkłady, żeby mogła siknąć pod siebie, czyscioszek jeden :twisted:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw lut 27, 2014 19:07 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Już jest w domku.
Zatacza się, a jak siądzie to liże się cały czas.
Biedne moje... Idę go poobserwować Kochane.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Czw lut 27, 2014 19:12 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Obrazek

Cieszymy się, że Lamarek już w domku :)
I niech Cię nie zwiedzie to zataczanie, mój Muszer taki bidny, zataczający się próbował na szafkę wskoczyć. Trza pilnować by nie wykopyrtnął :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw lut 27, 2014 19:13 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Blodka pisze:Już jest w domku.
Zatacza się, a jak siądzie to liże się cały czas.
Biedne moje... Idę go poobserwować Kochane.

Wygłaskaj ode mnie i Rafała :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Rilla07 pisze:Obrazek

Cieszymy się, że Lamarek już w domku :)
I niech Cię nie zwiedzie to zataczanie, mój Muszer taki bidny, zataczający się próbował na szafkę wskoczyć. Trza pilnować by nie wykopyrtnął :)

Świetne :D

Spilett

Post » Czw lut 27, 2014 19:20 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Rilla dziękuję, piękna laurka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Madziu , Perełko i Rafałku, dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A jeszcze jak wracaliśmy, to na głównej ulicy patrzę- co tu tyle ludzi. Ludzi za dużo powiedziane, chyba setka kiboli po jednej i po drugiej stronie. Obwiązane mordy szalami, flagi i race w dłoniach.
Lamara mi witają odjajczonego myślę sobie.
A tu nie, bo podobno dziś urodziny gieksy czyli GKS-u.
Jak dobrze że zdążyliśmy przejechać, bo dosłownie za parę minut zaczęli strzelać , a na dzielni zrobiło się głośniej i jaśniej niż w sylwestra.
Debile jedne, jakby mi tak kota świeżo po kastracji wystraszyli to nie patrzałabym czy kibol czy kar, czy mięśniak,wylazłabym z auta i tak nakopała do mordy żebym całą jednemu z drugim przefasonowała tak, żeby rodzona matka nie poznała :evil: :evil: :evil:

I wszystko jasne:

27 lutego 1964 roku został powołany do życia klub piłkarski GKS Katowice. Piłkarze ze stadionu przy ulicy Bukowej przez ostatnie 50 lat czterokrotnie cieszyli się z wicemistrzostwa Polski, a trzy razy sięgali po Puchar Polski. Ostatni sukces katowickiego zespołu oglądaliśmy w sezonie 2002/2003, kiedy to piłkarze zdobyli trzecie miejsce w Ekstraklasie. Obecnie GKS Katowice gra w pierwszej lidze, a fani powtarzają jak mantrę, że najlepszym prezentem na 50-lecie klubu byłby awans do najwyższej fazy rozgrywkowej.

Obecnie trwają obchody półwiecza GieKSy. Dzisiaj w parafii Józefa Robotnika w Józefowcu odbyła się msza święta w intencji klubu. W centrum miasta powinniśmy również spotkać piłkarzy, którzy będą częstować mieszkańców pączkami z trójkolorowym lukrem. Na godzinę 20.04 kibice planują świętowanie na Placu przed Spodkiem. Patrząc na lata ubiegłe, możemy spodziewać się oprawy z wykorzystaniem rac. To jednak tylko nasze przypuszczenia, całość jest owiana tajemnicą.

Też mi kurna tajemnica :evil:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Czw lut 27, 2014 19:21 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw lut 27, 2014 19:22 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

A to szmaciarze, tak naszego Lamareczka straszyć! Gadziny podłe przeklęte, niech im fujary uschną, ot co!

Spilett

Post » Czw lut 27, 2014 19:24 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

kuba.kaczor13 pisze:Obrazek

HAHAHAHAHAHHAHA :ryk: :ryk:

Spilett pisze:A to szmaciarze, tak naszego Lamareczka straszyć! Gadziny podłe przeklęte, niech im fujary uschną, ot co!

Double Haaahahahhaaha :ryk: :ryk: :ryk:
Czyli reausmując:
Katowice-Piotrowice : Bezjajowa dzielnica uschłych fujar !!!
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Czw lut 27, 2014 19:25 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Blodka pisze:Czyli reausmując:
Katowice-Piotrowice : Bezjajowa dzielnica uschłych fujar !!!

HELL YEAH! :mrgreen: :mrgreen:

Spilett

Post » Czw lut 27, 2014 19:26 Re: Dzień dobry, wita Lamar:) Barfujemy, w czwartek ciach ja

Obrazek

to już nie jest śmieszne :evil:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]