Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:barbarados pisze:O matko , jakie słodziaki ! A jakie pozy ! Urodzeni modele i modelki !To jamniś jest teraz w 100% pieskiem kanapowym ? To powinien mieć swój własny salon do podejmowania gości . I zastawę rodową . Wszak jest szlachcicem !
Po co jamnisiowi salon kochana, za dużo dobrego, wystarczy ze w moim mniejszym salonie obgryzł nogę w stylowym stoliku![]()
barbarados pisze:AnnAArczyK pisze:barbarados pisze:O matko , jakie słodziaki ! A jakie pozy ! Urodzeni modele i modelki !To jamniś jest teraz w 100% pieskiem kanapowym ? To powinien mieć swój własny salon do podejmowania gości . I zastawę rodową . Wszak jest szlachcicem !
Po co jamnisiowi salon kochana, za dużo dobrego, wystarczy ze w moim mniejszym salonie obgryzł nogę w stylowym stoliku![]()
Bo stolik był za mało stylowy i piesek musiał to poprawić ! Ludzie się nie znają na meblach . U nas też posypało . Kiedy ta zima się skończy to ja nie wiem .
Ewa L. pisze:Witaj Zuza!
Mam nadzieję że miło spędzasz swięta z ludzką i futrzastą rodzinką.Tęskni mi się za fotkami futerek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 31 gości