Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 29, 2013 23:08 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Aaaaaaaa! :oops:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt mar 29, 2013 23:09 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

AnnAArczyK pisze:
barbarados pisze:O matko , jakie słodziaki ! A jakie pozy ! Urodzeni modele i modelki ! :1luvu: To jamniś jest teraz w 100% pieskiem kanapowym ? To powinien mieć swój własny salon do podejmowania gości . I zastawę rodową . Wszak jest szlachcicem ! :mrgreen:

Po co jamnisiowi salon kochana, za dużo dobrego, wystarczy ze w moim mniejszym salonie obgryzł nogę w stylowym stoliku :mrgreen: :ryk:

Bo stolik był za mało stylowy i piesek musiał to poprawić ! Ludzie się nie znają na meblach . U nas też posypało . Kiedy ta zima się skończy to ja nie wiem . :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt mar 29, 2013 23:14 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

barbarados pisze:
AnnAArczyK pisze:
barbarados pisze:O matko , jakie słodziaki ! A jakie pozy ! Urodzeni modele i modelki ! :1luvu: To jamniś jest teraz w 100% pieskiem kanapowym ? To powinien mieć swój własny salon do podejmowania gości . I zastawę rodową . Wszak jest szlachcicem ! :mrgreen:

Po co jamnisiowi salon kochana, za dużo dobrego, wystarczy ze w moim mniejszym salonie obgryzł nogę w stylowym stoliku :mrgreen: :ryk:

Bo stolik był za mało stylowy i piesek musiał to poprawić ! Ludzie się nie znają na meblach . U nas też posypało . Kiedy ta zima się skończy to ja nie wiem . :roll:

Też nie wiem... już od tej zimy robi mi się niedobrze, tak bardzo czekam na odrobinę ciepełka, na wylegiwanie się w ogrodzie, a tu jak z kamienia...przez ten śnieg mam wrażenie, że jestem ciągle chora :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt mar 29, 2013 23:44 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Wiesz , ja lubię zimę . Naprawdę . Ale tej mam już dosyć . Nawet ten pruszący śnieg przestał cieszyć . Tylko moim psom nie przeszkadza i latają jak opętane i jeszcze w nim ryja nosami . Tez mam wrażenie , że ciągle jestem przeziębiona . :mrgreen: Chyba mnie srarość dopada . :mrgreen:
Pochodziłam dziś po sklepach i placu handlowym . Szukałam bucików na traperku . Zaczęli już sprowadzać sandałki 8O i czółenka powystawiane a traperków nie znalazłam :roll: dziwnie to wyglądało : tu sandałki a tu śnieg .

barbarados

Post » Sob mar 30, 2013 8:49 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Zuzanno :1luvu:
Zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,
smacznego jajka, udanego dyngusa oraz nadejścia wiosny
życzy Kotinowo
:1luvu:

Obrazek
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob mar 30, 2013 10:48 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Wesołych jajek :mrgreen: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob mar 30, 2013 13:50 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Obrazek

Wesołych Świąt :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob mar 30, 2013 14:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Obrazek
Dwa kurczaki w koszyku siedzą
i rzeżuchę sobie jedzą.
Baran w szopie zioło pali
pewnie zaraz się przewali.
Ksiądz za stołem już się buja
Wesołego Alleluja!

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Sob mar 30, 2013 14:57 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Obrazek

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie mar 31, 2013 13:41 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Obrazek

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Pon kwi 01, 2013 1:08 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Witaj Zuza!
Mam nadzieję że miło spędzasz swięta z ludzką i futrzastą rodzinką. :D Tęskni mi się za fotkami futerek. :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 01, 2013 19:08 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Święta, święta i już po...
Ostatni gość pożegnany...i szybko na forum :mrgreen:

Zasypało nas dokumentnie, sypie dwa dni, i ani słychu ani widu wiosny...

Ewa L. pisze:Witaj Zuza!
Mam nadzieję że miło spędzasz swięta z ludzką i futrzastą rodzinką. :D Tęskni mi się za fotkami futerek. :ryk:

Witaj Ewa:)

mam filmik jak Rambuś pomagał mi w świątecznych porządkach, tylko zapomniałam hasełka na youtube, he...he... muszę przekopać notatnik :mrgreen:

No i nie musiałam kopać :wink: jak sobie pomyślałam, że najpierw muszę pogrzebać w dokumentach, żeby odnależć notatnik, to jednak łatwiej mi było przypomnieć sobie hasło :ryk:

O to mój lewołapny pomocnik :wink:
Rambuś wszystko robi lewą łapką:)

http://youtu.be/TGhZH9qxC8E

Musiu...tęsknimy, Okruszku...
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro kwi 03, 2013 20:56 przez AnnAArczyK, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon kwi 01, 2013 19:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Kochany Rambukek!
A jak przetrwała kanapka jamnisiowa? :roll:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 01, 2013 19:40 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Fajny kocio :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Moje też tak sprawdzają , czy woda jest mokra :wink: Właśnie , jak jamnisiowa kanapka ?

barbarados

Post » Pon kwi 01, 2013 20:26 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Kanapka jeszcze istnieje...jeszcze :wink:

Chyba Jamnisiem zatrzęsła zazdrość, ponieważ kanapkę ukochał sobie Pan Pers :D
Wykorzystuje każdą minutę na sen właśnie na niej, co Żuczuś zajrzy do pokoju, żeby sobie na niej poleżeć, ta jest ciągle zajęta :mrgreen:
Obrazek

Fotka jeszcze ciepła:) pańcia wredna...zabrała obrus świąteczny do prania...
Obrazek

Za to Żuczek szybko wykorzystał okazję:)
Obrazek Obrazek
I śpieszę wyjaśnić:) obrusik, który służy od trzech dni za żuczkowe prześcieradełko, to tylko stara i pozaciągana szmatka :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]