Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 15, 2012 18:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Jak Antonio?
Nie miałam czasu piać, ale zaglądałam, a kciuki trzymam cały czas za całokształt :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon paź 15, 2012 18:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Hannah12 pisze:Jak Antonio?
Nie miałam czasu piać, ale zaglądałam, a kciuki trzymam cały czas za całokształt :ok:

Haniu, ano z Antosiem nie gorzej, i tego sie uczepiłam :ok: .
Za kciuki dziękujemy pięknie :D .
Jak Haksiu bedzie miał dobry humor, to może też choć jedną łapke potrzyma :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon paź 15, 2012 18:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Ciesze sie bardzo, ze Antosiowe oczko - nie gorzej- trzymamy kciuki i lapki za zdrowienie oczka i za caloksztalt :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pon paź 15, 2012 18:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Haksiu, cały czas trzyma wszystkie 4 łapki. Tak mocno trzyma, że pazurków nie można obciąć.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon paź 15, 2012 18:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Fotorelacji ciąg dalszy.

Jak wiadomo, niejaki Ali, któremu się ostatnio kiszki poskręcały i miał przymusową dietę, nadrabia pilnie wszelkie jedzeniowe zaległości :mrgreen: . Żeby nie było, że mnie lubi, nie omieszkał mi wywalić jęzora :mrgreen: .

Obrazek

W przerwach między jedną michą a drugą prezentuje miny maczo, typu " bez kija nie podchodź " :mrgreen: .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon paź 15, 2012 18:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

marysienka pisze:Ciesze sie bardzo, ze Antosiowe oczko - nie gorzej- trzymamy kciuki i lapki za zdrowienie oczka i za caloksztalt :ok: :ok: :ok:

Marysiu, bardzo dziękujemy :D .

Haniu, w takim razie Haksiowi też należą sie podziękowania :D .

vip

Post » Pon paź 15, 2012 18:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Jasiowi Garncarz przepisał Tobrex i Difadol, a jeżeli rogówka nie uszkodzona to na zapalenie spojówek Atecortin. Jasiek miał gorszy start, ale wyglądało to podobnie.

Antoś, nie daj się chłopie :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon paź 15, 2012 18:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

vip pisze:Fotorelacji ciąg dalszy.

Jak wiadomo, niejaki Ali, któremu się ostatnio kiszki poskręcały i miał przymusową dietę, nadrabia pilnie wszelkie jedzeniowe zaległości :mrgreen: . Żeby nie było, że mnie lubi, nie omieszkał mi wywalić jęzora :mrgreen: .

Obrazek

W przerwach między jedną michą a drugą prezentuje miny maczo, typu " bez kija nie podchodź " :mrgreen: .

Obrazek

Mina Macho - bezcenna :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon paź 15, 2012 18:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Weronika... pomysł z koszyczkiem pełnym Groszku- rewelka :)
żeby nie bylo... to wcale nie jest mały koszyczek tylko normalny duży koszyk... ja w nim swego czasu zakupy targałam... niemałe ;)

Goś dobrze że nie jest gorzej... jeśli wydaje ci się ze widać więcej tęczówki to pewnie opuchlizna złazi....
i tego się trzymam....

Ali jaki powazny :)

matko, ja tak z doskoku jestem bo kurcze teraz u mnie czarna seria chyba....
najpierw w czwartek młoda nam stracha napędziła bo się zaczęła dusić takie miała zapalenie krtani a dzisiaj starsza w nocy mnie budzi z płaczem, że ją ucho boli....
także mam w domu maly szpitalik: zapalenie krtani (na szczęście mijające tak szybko jak przyszło) i silne zapalenie ucha... póki co trzymające się Julkowego ucha :? ale mam nadzieje ze po antybiotyku się ruszy i sobie pójdzie precz...
to ponarzekałam sobie....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon paź 15, 2012 18:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Mario! :D
Super, że juz zdrowa jesteś! :ok:
Miny maczo u Alika to norma, on innych nie robi.
Oprócz miny " bez kija nie podchodź " rozróżniamy jeszcze minę " a w ryj chcesz? ", ewentualnie " s..ssssobie stąd idź ", gdzie kilkoma kulturalnymi słowami zastąpiłam jedno słowo na " s " :mrgreen: .

Asia, no to potrzymam za chorutki :ok: :ok: :ok: .

vip

Post » Pon paź 15, 2012 18:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Mister Plamiś prezentuje totalny tumiwisizm, zaanektował posłanko od cioci Reni i komarzy całymi dniami.
Złazi tylko na michę i kuwetkę :mrgreen: .

Obrazek

Obrazek

vip

Post » Pon paź 15, 2012 18:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Plamiś mądry człowiek - wie co dobre :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon paź 15, 2012 18:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Ali fajnie wygląda z jęzorkiem! :D
A Plamuś, jaki cffaniaczek! :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 15, 2012 18:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

Plameczek :1luvu:

Gosiu dziękuje w imieniu laseczek ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon paź 15, 2012 19:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

kamari pisze:Plamiś mądry człowiek - wie co dobre :ok:

Pewno, że wie!
Przecie nie bedzie łaził bez potrzeby, w dodatku jak mu się młodzież pod łapkami plącze :mrgreen: .

A tu moja Kruszynka przy miseczce, kulturalnie zajada chrupki...nawet tak prozaiczną czynność potrafi wykonywać z właściwym sobie wdziękiem i obyciem :1luvu: .

Obrazek

Za Zosieńką Antoś...wydawać by się mogło, że wrodzona grzeczność każe mu czekać, aż ciocia skończy...nic bardziej mylnego, Antoś doskonale wie, że za próbe podejścia do cioci Zosi w trakcie jedzenia można oberwać w dziób :mrgreen: .

Obrazek

Groś oczywiście podejmuje próby podejścia do cioci i sprawdzenia, czy aby ciotka nie je czegoś lepszego...w związku z czym w dziób dostanie niezwłocznie :mrgreen: .
Teraz przyjrzyjcie się pleckom Grosia...nie, to nie wina aparatu, Groszek nie jest czarny. Wygląda to dokładnie tak, jak na zdjęciu, futro Groszkowe jest poprzetykane kolorem gołębim....Groś jest taki...hmmm...szylkretowy :mrgreen: .

Obrazek

vip

[poprzednia][następna]