Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2012 19:44 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Dobrze, będę szczera.
Mój mąż to dobry człowiek, ale ma żałośnie słabe nerwy. Wejdzie, wściubi nos w kontrowersyjne wątki, obudzi wulkan awantur i ani się obejrzę, jak będę miała dożywotniego bana ;) ;) W sklepach zaś drastycznie wzrośnie sprzedaż czipsów.

Jak mu o tym powiedziałam, to się zaczął śmiać i powiedział, że zobaczymy. Może się da uprosić. Jak nie - zamelduję się krótko w sobotę i niedzielę z uczelni. Może na zajęciach komputerowych skrobnę dwa słowa?

Beliowen, telefon zawsze się przyda. ;)
Aniada

Post » Pon maja 28, 2012 19:55 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

to nie jest dużo roboty, mąz ma pisać: czy Boluś zrobił siusiu, czy Boluś zrobił kupkę, czy Boluś zjadł i ile, czy jest wesoły czy smutny /oczywiscie Boluś/ itd itp,
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon maja 28, 2012 19:57 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

I zdjątka, zdjątka wstawiać...
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon maja 28, 2012 19:59 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

wiesiaczek1 pisze:tczy jest wesoły czy smutny /oczywiscie Boluś/

:ryk: Przekażę. Wyobraziłam sobie małżona, jak - niczym na zajęciach terapeutycznych - zdaje ponuro relację ze stanu swych emocji.
Aniada

Post » Pon maja 28, 2012 20:00 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Ja tak z innej beczki.... :wink: czy już coś wiadomo napewno, czy Boluś to Boluś, zn. chopak. :wink:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon maja 28, 2012 20:01 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Aniada pisze:
wiesiaczek1 pisze:tczy jest wesoły czy smutny /oczywiscie Boluś/

:ryk: Przekażę. Wyobraziłam sobie małżona, jak - niczym na zajęciach terapeutycznych - zdaje ponuro relację ze stanu swych emocji.

Ilustrując ją starannie dobranymi fotografiami
Obrazek
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Pon maja 28, 2012 20:03 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

cypisek pisze:Ja tak z innej beczki.... :wink: czy już coś wiadomo napewno, czy Boluś to Boluś, zn. chopak. :wink:

Moja Droga! Nie jesteś na bieżąco.

Maria fachowym okiem dostrzegła to, czego ja dostrzec nie mogłam i bez cienia wątpliwości zidentyfikowała Bolusia jako chłopaka. Mam czwartego kociego synka!

Anuk natomiast zawstydziła mnie przed całym fejsbukiem, wskazując na rzekomo "nieprzyzwoicie merdające jajka" i dziwiąc się dalece, że ich nie widziałam.

Hańka, cuuudne! :lol:

Dobra, znikam się uczyć. :evil:
Aniada

Post » Pon maja 28, 2012 20:19 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Boluś cudowny :) Nadal mu kibicujemy z moim kocim przedszkolem. Olaboga!
Jak dobrze, że zdrowy... My się męczymy z oczkami teraz... :/
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Pon maja 28, 2012 20:27 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Ja przegapiłam :oops: to rozumiem, ale że ty nie widziałaś majtających Bolusiowych pomponów to heh.... :roll:
Słodziak. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon maja 28, 2012 20:29 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Pleiades pisze:Boluś cudowny :) Nadal mu kibicujemy z moim kocim przedszkolem. Olaboga!

Ekhm... wszyscy podczytywacze tutaj kibicują Bolusiowi :).
I dobrze, że wszystko idzie po dobrej drodze :).

Olaboga :ok:

:kotek:

Szafirek:
Data wyklucia: 26 marzec 2012 r.,
Data zamieszkania w domu: 19 kwietnia 2012 r.,

Kić pełnym pyszczkiem :).

Inka:
Data wyklucia: 11 maj 2012 r.,
Data zamieszkania w domu: 8 czerwiec 2012.

Kicia jak się patrzy :).

:kotek:

http://szafirinka.blogspot.com

Szafirowa

Od: Pt maja 18, 2012 21:34

Post » Pon maja 28, 2012 20:36 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Pleiades pisze:Boluś cudowny :) Nadal mu kibicujemy z moim kocim przedszkolem. Olaboga!
Jak dobrze, że zdrowy... My się męczymy z oczkami teraz... :/

A co z nimi nie tak??
Aniada

Post » Pon maja 28, 2012 20:44 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Aniada skoro będziesz w sobotę w Katowicach to co byś powiedziała na krótkie spotkanie w okolicy dworca? Bo po południu/wieczorem na pewno tam będę :piwa: . W sumie chętnie poznałabym w końcu osobiście Dużą od Mirmiłków 8)

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Pon maja 28, 2012 21:03 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Bonsai, teraz absolutnie nie dam rady. :(
Mieszkam BARDZO daleko od uczelni i mam autobus co godzinę. Zaraz po zajęciach sobotnich (które skończę ok. 16.00) muszę jeszcze spotkać się z Dyrektorem swojej nowej szkoły, co razem z dojazdem zajmie mi sporo czasu. Potem będę się po prostu bała sama krążyć wieczorem po Katowicach.

ALE: w połowie czerwca znów będę, już zupełnie na luzie i z mężem, samochodem (wszak EURO i kibice jadący na Wrocław :roll: ). Wtedy będę zwarta i gotowa do spotkań :D Że o wrześniu nie wspomnę. Od połowy sierpnia będę w Katowicach mieszkać, zatem... ;) ;)

W połowie czerwca to i Boluś będzie musiał w swoim inkubatorku z nami pojechać, bo nie będę go miała z kim zostawić.
Aniada

Post » Pon maja 28, 2012 21:13 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

aamms pisze:
MariaD pisze:Niech TŻ zeznaje. :wink:

O, to, to!
Niech zeznaje.. :twisted:

cała prawdę tylko prawdę...trzecią prawdę nawet niech nie próbuje-przyjedziem,znajdziem i zabijem :evil:
A jakby mu sie nie chciało pisać-to niech sobie wyobrazi armie krwiożerczych cioc pukających mu do drzwi.
Polubi pisanie w sekundę. 8)
Ostatnio edytowano Pon maja 28, 2012 21:16 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Serniczek

Post » Pon maja 28, 2012 21:14 Re: Boluś ze śmietnika. Nowe foty pycholka, str. 87

Serniczek pisze:
aamms pisze:
MariaD pisze:Niech TŻ zeznaje. :wink:

O, to, to!
Niech zeznaje.. :twisted:

cała prawdę tylko prawdę...trzecią prawdę nawet niech nie próbuje-przyjedziem,znajdziem i zabijem :evil:

I zjem!
LUBMY SIĘ

Hańka

[poprzednia][następna]