Ruda odsypia weekendowe stresy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mojekoty pisze:Kocurek z tej co mnie ugryzła 11 tygodni waga 3,7 kg
Czytałam na FB, ale taka waga nie jest możliwa...
Satyrki - gratulacje dla Waszych kotów i bardzo dziękuję za miło spędzone chwile na wystawie.![]()
Natek piękny jak zawsze, Carlos coraz bardziej zachwycający a Dejzi zapowiada się naprawdę świetnie.Jako trójca kolorystycznie wyglądają bosko.
![]()
![]()
kiche_wilczyca pisze:Nataniel standardowo odsypia, pewnie go dopiero przy kolacji zobaczę, Carlos się snuje, a Dejzi.... no cóz, młode zawsze ma dużo energii, one nie odstaje od tego, bez znaczenia czy była wystawa, czy nie
Szura-najmysi mama pisze:Valiet, a co to za rasa, że kocieta rodza sie z wagą 145g, a 11 tygodniowe ważą 3,70
vailet pisze:Szura-najmysi mama pisze:Valiet, a co to za rasa, że kocieta rodza sie z wagą 145g, a 11 tygodniowe ważą 3,70
Syberyjskie klasyczne.Sama nie wierzyłam w co widzę,ale czytałaś co napisała mojekoty.Czarny włochaty bardzo kocurek.Już ktoś go kupił.Cały miot zresztą.Pisała ta hodowczyni że tyle waży w tym wieku i fotka była.Ona je karmi mięsem i potem suche włącza,śmietankę 12 procentową.Koty potem nie bardzo chcą to suche.
Urodziły się 4 z dużą wagą i ta jedna jest do hodowli na sprzedaż,druga jest mniejsza i brzydsza.Reszta z czwórki już zarezerwowane.Ciężki poród,ale 2 godzinytylko.Nie ja to napisałam tylko jest na FB.Ten kocurek to z innej matki małej czarnej dającej duże mioty.6-5 sztuk.Nie wiem ile ważył po urodzeniu.Może waga szwankuje?Nie widziałam na żywo maluchów.Suplementy dorosłe dostają,mięso w proszku ,prawdziwe mięso drobiowe, wołowe i wszystko co poprawia wygląd.Niezbyt czarne siby mi się podobają,ale ta matka błyszczała aż.Piękna mimo że mała.Jak mojekoty Ci wytłumaczy to proszę bo ja cudzych linków nie podam.To dobra hodowla moim zdaniem.Możesz nie znać bo są z innego klubu i z nevkami nic wspólnego nie mają.
Szura-najmysi mama pisze:Ja myślę Wiola, że Ty powtarzasz to co usłyszalaś.
Mialam wiele miotow, nigdy przenigdy kocieta nie osiągaly wagi 3,7 w wielku 11 miesiecy! Dam sobie glowe uciąć,że u Magdy -Moje koty też nie.
I jak wiem, u nikogo takie cuda sie nie zdarzyły!
Cos tu jest nie tak.
Jaka nazwa hodowli? bo to że jest w innej organizacji, nie znaczy, że jej nie znamy
No i rozśmieszyłąś mnie trochę, podająć jadlospis owych kociąt![]()
![]()
![]()
Myślisz, że my karmimy odpadkami ze stołu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1157 gości