Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIVa!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 07, 2012 15:20 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Wystawiaj, wystawiaj. Ten pingwinek z banerka po prawej to Mili? Z tego co wiem z opowiadań pinkgwinków czarno - białych chyba jeszcze nie było na wystawie, przynajmniej ja nie kojarzę żadnego (jeden chyba tylko na światowce był). Im więcej dachowców tym lepiej :mrgreen:

Ruda odsypia weekendowe stresy ;)
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

Post » Pon maja 07, 2012 16:25 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

mojekoty pisze:
Kocurek z tej co mnie ugryzła 11 tygodni waga 3,7 kg

Czytałam na FB, ale taka waga nie jest możliwa...

Satyrki - gratulacje dla Waszych kotów i bardzo dziękuję za miło spędzone chwile na wystawie. :D
Natek piękny jak zawsze, Carlos coraz bardziej zachwycający a Dejzi zapowiada się naprawdę świetnie. :D Jako trójca kolorystycznie wyglądają bosko. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mojekoty u nich bardzo duże ostatnio się rodzą.Dla mnie to szok i sama nie wierzę,ale po co by miała kłamać publicznie.Ja się jej prywatnie zapytam czy coś nie pokręciła.To był pierwszy miot z tym ukraińcem u nich.Zresztą pewnie to Wiesz :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon maja 07, 2012 16:26 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Witajcie Satyrki! Doczytam potem, ale widzę, że są sukcesy, to oczywiste! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon maja 07, 2012 16:27 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Obrazek
Jak Wasi zwycięzcy czują się po wystawie?Pewnie odsypiają...albo olewają :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 07, 2012 16:29 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon maja 07, 2012 18:06 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Nataniel standardowo odsypia, pewnie go dopiero przy kolacji zobaczę, Carlos się snuje, a Dejzi.... no cóz, młode zawsze ma dużo energii, one nie odstaje od tego, bez znaczenia czy była wystawa, czy nie :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 07, 2012 18:20 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

kiche_wilczyca pisze:Nataniel standardowo odsypia, pewnie go dopiero przy kolacji zobaczę, Carlos się snuje, a Dejzi.... no cóz, młode zawsze ma dużo energii, one nie odstaje od tego, bez znaczenia czy była wystawa, czy nie :mrgreen:

Ach ta Dejzi :1luvu: :1luvu: Szybko stres przeszedł i zapomniała co było.Ważne co jest teraz :D
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 07, 2012 18:59 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Valiet, a co to za rasa, że kocieta rodza sie z wagą 145g, a 11 tygodniowe ważą 3,70 8O
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon maja 07, 2012 19:35 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Szura-najmysi mama pisze:Valiet, a co to za rasa, że kocieta rodza sie z wagą 145g, a 11 tygodniowe ważą 3,70 8O

Syberyjskie klasyczne.Sama nie wierzyłam w co widzę,ale czytałaś co napisała mojekoty.Czarny włochaty bardzo kocurek.Już ktoś go kupił.Cały miot zresztą.Pisała ta hodowczyni że tyle waży w tym wieku i fotka była.Ona je karmi mięsem i potem suche włącza,śmietankę 12 procentową.Koty potem nie bardzo chcą to suche.
Urodziły się 4 z dużą wagą i ta jedna jest do hodowli na sprzedaż,druga jest mniejsza i brzydsza.Reszta z czwórki już zarezerwowane.Ciężki poród,ale 2 godziny 8O tylko.Nie ja to napisałam tylko jest na FB.Ten kocurek to z innej matki małej czarnej dającej duże mioty.6-5 sztuk.Nie wiem ile ważył po urodzeniu.Może waga szwankuje?Nie widziałam na żywo maluchów.Suplementy dorosłe dostają,mięso w proszku ,prawdziwe mięso drobiowe, wołowe i wszystko co poprawia wygląd.Niezbyt czarne siby mi się podobają,ale ta matka błyszczała aż.Piękna mimo że mała.Jak mojekoty Ci wytłumaczy to proszę bo ja cudzych linków nie podam.To dobra hodowla moim zdaniem.Możesz nie znać bo są z innego klubu i z nevkami nic wspólnego nie mają.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 07, 2012 19:37 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

vailet pisze:
Szura-najmysi mama pisze:Valiet, a co to za rasa, że kocieta rodza sie z wagą 145g, a 11 tygodniowe ważą 3,70 8O

Syberyjskie klasyczne.Sama nie wierzyłam w co widzę,ale czytałaś co napisała mojekoty.Czarny włochaty bardzo kocurek.Już ktoś go kupił.Cały miot zresztą.Pisała ta hodowczyni że tyle waży w tym wieku i fotka była.Ona je karmi mięsem i potem suche włącza,śmietankę 12 procentową.Koty potem nie bardzo chcą to suche.
Urodziły się 4 z dużą wagą i ta jedna jest do hodowli na sprzedaż,druga jest mniejsza i brzydsza.Reszta z czwórki już zarezerwowane.Ciężki poród,ale 2 godziny 8O tylko.Nie ja to napisałam tylko jest na FB.Ten kocurek to z innej matki małej czarnej dającej duże mioty.6-5 sztuk.Nie wiem ile ważył po urodzeniu.Może waga szwankuje?Nie widziałam na żywo maluchów.Suplementy dorosłe dostają,mięso w proszku ,prawdziwe mięso drobiowe, wołowe i wszystko co poprawia wygląd.Niezbyt czarne siby mi się podobają,ale ta matka błyszczała aż.Piękna mimo że mała.Jak mojekoty Ci wytłumaczy to proszę bo ja cudzych linków nie podam.To dobra hodowla moim zdaniem.Możesz nie znać bo są z innego klubu i z nevkami nic wspólnego nie mają.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon maja 07, 2012 19:39 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Chodziło mi o to że nie hodują nevek,a co w rodowodach to nie wiem.Pewnie też nevki były :wink:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 07, 2012 19:43 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Wiolu, jaka to hodowla, chodzi o nazwę
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 07, 2012 20:03 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Ja myślę Wiola, że Ty powtarzasz to co usłyszalaś.
Mialam wiele miotow, nigdy przenigdy kocieta nie osiągaly wagi 3,7 w wielku 11 miesiecy! Dam sobie glowe uciąć,że u Magdy -Moje koty też nie.
I jak wiem, u nikogo takie cuda sie nie zdarzyły!
Cos tu jest nie tak.
Jaka nazwa hodowli? bo to że jest w innej organizacji, nie znaczy, że jej nie znamy :D

No i rozśmieszyłąś mnie trochę, podająć jadlospis owych kociąt :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Myślisz, że my karmimy odpadkami ze stołu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Moje koty, tlumacz mi !!!!
Ostatnio edytowano Pon maja 07, 2012 20:17 przez Szura-najmysi mama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon maja 07, 2012 20:15 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Ewa wiedziałam że ktoś z Was się przyczepi :( Tak, powtarzam co pisze i widzę.Nikt nie mówił że karmisz odpadkami :(Nie wiem czemu tak myślisz :?
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 07, 2012 20:20 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel zdobył BIV

Szura-najmysi mama pisze:Ja myślę Wiola, że Ty powtarzasz to co usłyszalaś.
Mialam wiele miotow, nigdy przenigdy kocieta nie osiągaly wagi 3,7 w wielku 11 miesiecy! Dam sobie glowe uciąć,że u Magdy -Moje koty też nie.
I jak wiem, u nikogo takie cuda sie nie zdarzyły!
Cos tu jest nie tak.
Jaka nazwa hodowli? bo to że jest w innej organizacji, nie znaczy, że jej nie znamy :D

No i rozśmieszyłąś mnie trochę, podająć jadlospis owych kociąt :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Myślisz, że my karmimy odpadkami ze stołu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Należy do innego klubu dlatego się nie znacie.Wiesz pytaj mojekoty bo ona ją zna i już mówiłam że tak jest napisane.Przecież nie ja to pisałam.Legalna hodowla kilkuletnia.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]