Miałka nie długo 5 lat będzie miała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Koty się nam starzeją![]()
Miałka nie długo 5 lat będzie miałaa takie kociatko przywiozłam ,pod meble na wyprostowanych łapkach wchodziła
kotka doroty pisze:Koty się nam starzeją![]()
Miałka nie długo 5 lat będzie miałaa takie kociatko przywiozłam ,pod meble na wyprostowanych łapkach wchodziła
ezzme pisze:5lat to smarkacze
Mizia we wrześniu skończyła 12
pogwizd 2010.08.18 pisze:Biorąc pod uwagę przejmującą ciszę, rozbrzmiewającą od paru dni w tym wątku, różne rzeczy mogły się wydarzyć.
Wszyscy śledzący wątek zadają sobie pytania:
Dokąd wspiął się Ryszard?
Gdzie patatai Majka?
Co porabia Kredka?
Kim naprawdę jest Ania Z, demoniczna opiekunka milusińskich?
Czy poznamy prawdę?
Tadadada...
Tak, wiem, po czymś takim mam przechlapane na forum. No napatoczył mi się obrazek, dwa dni walczyłem ze sobą, nie zdołałem się powstrzymać.
Pozdr
pogwizd pisze:pkt. 1
aaaaaaaa aaaaa oooooo
pkt. 2
rozważ ponownie, proszę, zamieszczanie swoich produkcji filmowych na youtube lub vimeo. rozumiem, że to wymaga uprzedniego się zalogowania ale z drugiej storny niesie ze sobą znacznie mniej potknięć dla oglądających. na ten przykład u mnie wrzuta nie działa w głównym systemie (stary dobry winXP), muszę odpalać virtualkę na wierzchu i dopiero wtedy oglądać.
pkt. 3
Jeden z bardziej 'po bandzie' moich postów. Uważam, że udany. W związku ze smarkaczami (kluskami) oczywiście
viewtopic.php?f=1&t=114438&start=585pogwizd 2010.08.18 pisze:Biorąc pod uwagę przejmującą ciszę, rozbrzmiewającą od paru dni w tym wątku, różne rzeczy mogły się wydarzyć.
Wszyscy śledzący wątek zadają sobie pytania:
Dokąd wspiął się Ryszard?
Gdzie patatai Majka?
Co porabia Kredka?
Kim naprawdę jest Ania Z, demoniczna opiekunka milusińskich?
Czy poznamy prawdę?
Tadadada...
Tak, wiem, po czymś takim mam przechlapane na forum. No napatoczył mi się obrazek, dwa dni walczyłem ze sobą, nie zdołałem się powstrzymać.
Pozdr
Autoreklamy nigdy dość, prawda? Prawda??
anulka111 pisze:Ja po zjedzeniu tatara nawet moge ogladac to zdjecie bez skurczow głodowych.
Jak Wiewiórka się ma?
Haker1 pisze:Ta ja już nie wiem, czy ja jestem młody czy już starszy kocur.
Niedługo skończę 6 lat, Pysia w na przełomie maja/czerwca 7 lat.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 46 gości