Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 7:28 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Konan i Frejka nadal strajkują na mieszankę. Ale co ciekawe jak wsadziłam im do miseczki z mieszanką odrobinę śmierdzącego paszteciku, wymieszałam dokładnie tak żeby nie dało się tylko tego wyjeść, to zjadły wszystko :roll: nie wiem o co im chodzi, naprawdę. Muszę im jakieś smrody umieszczać w mieszance. Ale takie karmienie nie jest mi na rękę :evil: bo zdrowe to to nie jest, a ja nie mam teraz kasy na inwestowanie w fast foody :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw mar 29, 2012 7:38 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Może i one odczuwają wiosenne przesilenie :roll: I organizm domaga się śmieciowego żarcia, łatwoprzyswajalnych kalorii... Nie wiem...

A jak Twoje prawko? Kiedy zaczynasz jeździć?

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw mar 29, 2012 7:50 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Nie mam teraz czasu próbować z innym mięsem, więc narazie muszę im zasmradzać mieszankę, chociaż to strasznie dziwne i głupie, bo w sumie to im takie okruchy wsadzam, że nie ma jakiejś szczególnej różnicy, poza zapachem :roll:

Miałam zacząć jazdy dzisiaj, ale zapomniałam że mam dyżur, w weekend pracuję(jest noc zakupów :? ), więc zaczynam w poniedziałek :twisted: strach się bać :lol: muszę wybrać taką porę kiedy jest pusto na ulicach, żeby nie stwarzać zagrożenia :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 29, 2012 7:55 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Spox, zawsze zaczynasz od placyku, uruchamiania samochodu i wrzucania biegów na małej prędkości. Jeżeli instruktor po iluś tam okrążeniach i próbach uzna, że nie rozwalisz się na pierwszym winklu, to pozwoli Ci się włączyć do ruchu. On ma po swojej stronie taką blokadę, która nie pozwoli Ci się w nic wpakować - odpowiada za Ciebie w końcu. Czasami możesz kręcić się po placu przez kilka dni - czego Ci nie życzę - dopóki instruktor nie uzna, że jesteś gotowa :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw mar 29, 2012 7:58 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Byłby wstyd jeździć kilka dni po placu :twisted: mam nadzieję, że pierwsze będą na placu a drugie już na drodze 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 29, 2012 7:58 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Ja już na pierwszych jazdach wyjechałam na miasto. Wysiadłam z samochodu mokra jak mysz. Ale Ty jesteś zdolna, masz męski umysł, którym ogarniasz odległosci i strony prawa-lewa więc spokojnie dasz radę :ok:

sunshine

Post » Czw mar 29, 2012 8:01 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

No tak, nie mam problemu z rozróżnianiem stron :lol: tak naprawdę jedyne czego się boję realnie to duża ilość samochodów na drodze razem ze mną, czyli ruch miejski, odnaleźć się w tym itd. No i prędkości się trochę boję :twisted: tzn jak z kimś jadę to nie, ale jak sama wcisnęłam pedał gazu to mało nie umarłam z nadmiaru adrenaliny :ryk:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 29, 2012 8:04 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Ja też wyjechałam za pierwszym razem, a nawet [ze śmiercią w duszy] wyprzedzałam TIRa :mrgreen:
Kiedy wysiadłam i nie mogłam trafić zapalniczką w papierosa, zapytałam pana, czy zawsze takie szokowe metody stosuje. I wówczas powiedział mi to wszystko, co napisałam powyżej. Dobry instruktor poznaje szybko z kim ma do czynienia 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw mar 29, 2012 13:14 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Ale jakie te Twoje koty solidarne :D , nawet w strajku jedzeniowym :mrgreen: . Ja czasami jak Mila marudzi polewam jej jedzenie odrobiną sosu odkłaczającego Miamora i wtedy też nagle jedzenie staje się pyszne, choć ilość tego zachęczacza jest naprawdę symboliczna :roll: . I też nigdy nie wiem o co jej naprawdę chodzi :roll: .

Ja też na pierwszej godzinie jeździłam już po mieście i to w dodatku w godzinach szczytu, było to o tyle ekstremalne, że to był mój pierwszy raz za kierownicą w życiu :mrgreen: , nic nie umiałam, nic nie wiedziałam, instruktor najpierw kazał mi zrobić 5 kółek na placu i stwierdził, że mu się już w głowie kręci i jedziemy na miasto :lol: . Zestrachana byłam, ale od razu mi się spodobało 8) .

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Czw mar 29, 2012 14:09 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Karola, dokładnie ten sosik odkłaczający im dzisiaj wcisnęłam w mieszankę. I oszmana :roll: Też mi się ta solidarność podejrzliwa wydaje. Ale mam swoją hipotezę. Wydaje mi się, że prawdziwym strajkującym to jest Konan, a Frejka jako istotna skrajnie od niego zależna i w niego wpatrzona, naśladuje go. I nie je, bo pewnie myśli, że chcę ją otruć :twisted: w końcu urojenia prześladowcze to ona ma :twisted:

Pan w autoszkole mówił, że na pierwszych jazdach to tylko placyk będzie. Ale może to podpucha, żeby mnie nie stresować. Nigdy za kółkiem nie siedziałam, więc jakby co to pójdę na żywioł :lol:

Pogoda się psuje, ból głowy swiętuje :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 29, 2012 14:24 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

O, widzę, że nie tylko ja jestem obolała :(

sunshine

Post » Czw mar 29, 2012 14:33 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

No nie :? jestem dziś kompletnie nieproduktywna :roll: a egzamin równo za 2 tygodnie... :strach:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 29, 2012 14:37 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

A ja mam cały oddział do wprowadzenia :roll: A aż mnie mdli z bólu. Ekran monitora nie pomaga...

sunshine

Post » Czw mar 29, 2012 14:40 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Mnie też mdli :? i nie wiem co czytam :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

[poprzednia][następna]