Sabcia zazdroszcząca spokoju w domu
Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:Fasolko, strasznie się cieszę, że już nie macie maluchów. U nas niestety są wszystkie 6 w komplecie i nawet nikt się o nie nie pyta![]()
Sabcia zazdroszcząca spokoju w domu
po prostu muszą.
Jakie ładne imię
i przepraszam, że się nie odyzwam... ale to naprawdę nie ze złośliwości...
paw pisze:Cześć śliczna Fasolko,
my się też bardzo cieszymy że Małe znalazły domki, Wykałaczka mówi że nic dziwnego, skoro maja futerka w najładniejszy koci wzorek. A duża nie wie gdzie poszło Małe Mru i lata po twoim wątku tam i z powrotem i nie może znaleźć, gapa. Podpowiedz jej proszę, bo się powinna skupić na zarabianiu pieniążków na na żarciucho, a nie na tym!
Lukrecjan
MalgWroclaw pisze:Duża Małej Mi przysłała rano sms-a:
"Gizelka ma się dobrze, potrzebuje tylko czasu, żeby oswoić się z nowym miejscem, z nami i kompanem. Dostanie tyle czasu, ile będzie potrzebowała, czekamy cierpliwie aż nas pokocha, bo my już ją bardzo kochamy".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I duża ma znowu powód do wiecie, czego.
Fasolka
meksykanka pisze:Bardzo się cieszę, że maleńka ma kochający domeki przepraszam, że się nie odyzwam... ale to naprawdę nie ze złośliwości...
Kochamy Cię bardzo Fasolko i pozdrawiamy serdecznie Ciebie i całe kociakowo... oraz Twoją Dużą.
Musi być dobrze i coraz lepiej

meksykanka pisze:Fasolko, nie jesteś zwykłą czarną koteczką...
Już pisaliśmy... czarne koteczki są magiczne...
a te łyse placuszki... to pewnie taka tajemnicza kocia mapa...
do szczęścia...
No pewnie, że Cię pozdrawiamy
Niezwykle
dla niezwykłej koteczki...
Może ludzie to i są zwykli, fuj przynajmniej niektózy nawet podzwykli...
Ale koty...
Nigdy
MalgWroclaw pisze:Mała Mi poszła do nowego domu. Będzie towarzyszką Lucka - kotka, który ma półtora roku. Pan przekonał mnie opowieścią o tym, jak Lucek niedawno się zdenerwował i nasikał na poduszkę Pana, co podobno skończyło się praniem pościeli i śmiechem.
Szczęśliwego życia, Mała Mi![]()
A to Mała Mi w koszyku podróżnym:
Chyba nawet nie muszę pisać, że duża ryczy, jakby stało się jakieś nieszczęście![]()
Fasolka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 18 gości