Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:
Ale dlaczego nic nie pisłaś, nawet slowko, ze z Glusiem nie tak?![]()
Foch mosiowy
i całusy dla Glusia
Edit. Wiewiora![]()
zabers pisze:Gluś generalnie już nieźle. Tak naprawdę fatalne były pierwsze pięć- sześć dni. W tej chwili jest ustabilizowany na tyle, że można było podczas badań wykluczać poszczególne rzeczy. Jest na pigułach, odzyskuje dawny humor, nawet już trochę bawi się z pannami.![]()
zabers pisze:Mam w domu chór Image
zabers pisze:moś pisze:
Foch mosiowy
i całusy dla Glusia
Edit. Wiewiora![]()
mosiu, nie gniewaj się. Trudno mi pisać o czymś, co się wciąż dzieje i nie wiadomo czym i kiedy się zakończy. Nie jestem pod tym względem wylewna i zwykle kłopoty zostawiam dla siebie. Nie znaczy to, że mam Was i Wasze wsparcie w nosie, ale jakoś nie bardzo umiałam.
moś pisze:zabers pisze:moś pisze:
Foch mosiowy
i całusy dla Glusia
Edit. Wiewiora![]()
mosiu, nie gniewaj się. Trudno mi pisać o czymś, co się wciąż dzieje i nie wiadomo czym i kiedy się zakończy. Nie jestem pod tym względem wylewna i zwykle kłopoty zostawiam dla siebie. Nie znaczy to, że mam Was i Wasze wsparcie w nosie, ale jakoś nie bardzo umiałam.
Okey, ja tez za bardzo wylewna nie jstem to zrozumiem![]()
Za Glusia
zabers pisze:Saszka dziś po raz pierwszy przyszła posiedzieć u mnie na kolanachNajpierw było podejście z gatunku wstępnie rozpoznających - Zmrol przyszedł, wlazł na kolana, pokręcił się, pokręcił i zlazł. Poszedł. Wrócił. Poszedł. Wrócił. Znowu wlazł. Pokręcił się. Przysiadł. Wstał. Pokręcił się. Uwalił się na dobre. Posiedział, a nawet przysnął lekko.
Obudził się. Zlazł.
Przyszła Kulka. Wlazła. Pokręciła się. Uwaliła. Przyszedł Zmrol. Stanął obok Kulki. Pochylił głowę. I Kulkenson miłośnie... wylizał Zmrola - głowę umył, kryzę, sprawdził uszy. A Zmrol szczęśliwy-przeszczęśliwy.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, MB&Ofelia, Wojtek i 1018 gości