Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:MiauuuuuuDziś rano rozebrałam Dużą. Chciałam wskoczyć na nią, ale pupa mi zaciążyła, zaczepiłam się o spódnicę, a ta idiotka zamiast mnie podtrzymać to zsunęła się Dużej z pupy i ja spadłaaaaaaaam
![]()
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:MiauuuuuuDziś rano rozebrałam Dużą. Chciałam wskoczyć na nią, ale pupa mi zaciążyła, zaczepiłam się o spódnicę, a ta idiotka zamiast mnie podtrzymać to zsunęła się Dużej z pupy i ja spadłaaaaaaaam
![]()
Wstrętna złośliwa spódnica![]()
MaryLux pisze:MiauuuuuuDziś rano rozebrałam Dużą. Chciałam wskoczyć na nią, ale pupa mi zaciążyła, zaczepiłam się o spódnicę, a ta idiotka zamiast mnie podtrzymać to zsunęła się Dużej z pupy i ja spadłaaaaaaaam
![]()
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:MiauuuuuuDziś rano rozebrałam Dużą. Chciałam wskoczyć na nią, ale pupa mi zaciążyła, zaczepiłam się o spódnicę, a ta idiotka zamiast mnie podtrzymać to zsunęła się Dużej z pupy i ja spadłaaaaaaaam
![]()
Etiopia pisze:Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:MiauuuuuuDziś rano rozebrałam Dużą. Chciałam wskoczyć na nią, ale pupa mi zaciążyła, zaczepiłam się o spódnicę, a ta idiotka zamiast mnie podtrzymać to zsunęła się Dużej z pupy i ja spadłaaaaaaaam
![]()
Co za bestia z tej spódnicy ....
Weź ją obsikaj ja bym tak zrobiła
Nala
Dorota pisze:MaryLux pisze:MiauuuuuuDziś rano rozebrałam Dużą. Chciałam wskoczyć na nią, ale pupa mi zaciążyła, zaczepiłam się o spódnicę, a ta idiotka zamiast mnie podtrzymać to zsunęła się Dużej z pupy i ja spadłaaaaaaaam
![]()
Nus,
to uraga zasadom bhp.
Winnas otrzymac sowite odszkodowanie.
Dostalas?
Mru
Hannah12 pisze:To mnie jest potrzebny telefon dla seniora, ale niestety wersja taka jaka mnie interesuje, czyli nie abonament i karta bez umowy to koszt telefonu od 250-499 zł. Można na kartę osiągnąć cenę 99 zł, ale wtedy na umowie zobowiązuje się do trzyletniego okresu doładowywania telefonu co 3 miesiące min. 50 zł. Trzy lata to bardzo długo.
Wybieramy wariant starter za 20 zł i nasz stary telefon z mała czcionką i doładowania raz na trzy miesiące po 20 zł.
MaryLux pisze:
Ona się zemściła, bo ona uważa, że jak siadam na kolanach Dużej, to ją gniotę. Boi się żelazka czy co?
MaryLux pisze:Fakt, na 3-letnią umowę to nie ma co się porywać...
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:
Ona się zemściła, bo ona uważa, że jak siadam na kolanach Dużej, to ją gniotę. Boi się żelazka czy co?
chyba tak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale niezdara z tej spodnicy, malej koteczki utrzymac nie potrafi
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 246 gości