Moderator: Estraven
urwiniu pisze:Po raz kolejny Rychu dochodzę do wniosku i mówię to na głos DUŻE SIEM NIE ZNAJOM, NO!
urwiniu pisze:kokocha pisze:Dzień doberek
A jak się Duża tak kolebie to lepiej jej nie podłażić pod nogi TygRysiu, bo nieszczęście wisi w powietrzu...
ja wiem z wlasnego doświadczenia. Trzymajcie się kocurki!
Władzio
Ona sama ta moja Duża jest ja nieszczęście wiszące w powietrzu, taka łamażna jakaś, no. A Ty Władziuniu słodki szykujesz się do wielkiego dnia Dużych?
TygRych
kokocha pisze:urwiniu pisze:kokocha pisze:Dzień doberek
A jak się Duża tak kolebie to lepiej jej nie podłażić pod nogi TygRysiu, bo nieszczęście wisi w powietrzu...
Władzio
Ona sama ta moja Duża jest ja nieszczęście wiszące w powietrzu, taka łamażna jakaś, no. A Ty Władziuniu słodki szykujesz się do wielkiego dnia Dużych?
TygRych
Ja tam wolę być od tego wszystkiego z daleka. Na razie to Duża jest cały czas daleko... No wczoraj to w ogóle nie wróciła do domu o ludzkiej porze... już dawno po kolacji było... Potem wraca podekscytowana opowiada jakieś rewelacje,a nas mizia byle jak.
Władzio zdegustowany
MaryLux pisze:kokocha pisze:urwiniu pisze:kokocha pisze:Dzień doberek
Władzio
TygRych
Ja tam wolę być od tego wszystkiego z daleka. Na razie to Duża jest cały czas daleko... No wczoraj to w ogóle nie wróciła do domu o ludzkiej porze... już dawno po kolacji było... Potem wraca podekscytowana opowiada jakieś rewelacje,a nas mizia byle jak.
Władzio zdegustowany
Duża do raportu!
Inka
MalgWroclaw pisze:Wolałabym, żeby Czarna nie mieszkała w naszym domu![]()
Fasolka

kokocha pisze:MaryLux pisze:kokocha pisze:urwiniu pisze:kokocha pisze:Dzień doberek
Władzio
TygRych
Niech się tłumaczy z powodów zaniedbywania kotecków i przedstawi sposoby poprawy sytuacji!
Inka
Władzio zdegustowany
Duża do raportu!
Inka
Do jakiego raportu???
Władzio
kokocha pisze: Do jakiego raportu???
Władzio

urwiniu pisze:kokocha pisze: Do jakiego raportu???
Władzio
No musi się wytłumaczyć dlaczego przedstawia swoje szczęście nad szczęście kotówE tam Władzio to będa dwa dni rozpusty dla Dużej a potem wszystko wróci do normy i znów z Amelką bedziecie najważniejsi :)

urwiniu pisze:Nie masz się czego bać moja słodka![]()
TygRych

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości