Fasolko a dlaczego mówisz, że jesteś prowincjonalna.
Przecież ty jesteś wrocławianka, a Wrocław 2016 będzie Europejską Stolicą Kultury.
To my jesteśmy prowincjonalni.
Pysia i Haker
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Dziękujemy![]()
Fasolko a dlaczego mówisz, że jesteś prowincjonalna.
Przecież ty jesteś wrocławianka, a Wrocław 2016 będzie Europejską Stolicą Kultury.
To my jesteśmy prowincjonalni.
Pysia i Haker
MaryLux pisze:Haker1 pisze:
Mysiu a ja wczoraj zamiast u siebie to u Inusi napisałemHaker1 pisze:Ale ładny brzuszek mnie odwiedził.
Buziaczki w sam środeczek.
I klik![]()
Haker
i Psot mnie za to zrugał.
Haker wystraszony .
O tak na mnie nakrzyczał:MaryLux pisze:Haker1 pisze:MaryLux pisze:Haksiu, ależ Mysia przyszła do MNIE!
Psot
A to ja w Twoim wątku to napisałem.
Ale mi się po ...
Haker
Smarkaczu, czy Ty sobie wyobrażasz, że Ci wszystko wolno tylko dlatego, że ja jestem chory?
Psot
Chacha, a Mysia ma to w poważaniu![]()
Psot
MalgWroclaw pisze:Pysiu, a co u Ciebie?
Fasolka
Hannah12 pisze:Nic mi nie mów. Tak wyszła przez otwarte okno, dobrze że piszesz wyszła a nie wyleciała.
Ja na procesji wadziłam taką scenkę.
Bloki na moim osiedlu to w większości 10 piętrowe falowce, w zgięciach jest kąt około 120-135 stopni i dwa balkony stykają się ze sobą. Balustrada na balkonie ma szerokość około 5 -8 cm.
Klęczę sobie przy jednym z ołtarzy, podnoszę wzrok, a tam na 7 piętrze kot (krówka) przechodzi po balustradzie między balkonami. Tak sobie przeszedł do sąsiadów, wskoczył na ich balkon , posiedziała tam chwilę ( okna i drzwi balkonowe były zamknięte) i wskoczył na balustradę przeszedł jej cała długość i przeflancował się na swój balkon. Ja serce w gardle i gotowa do biegu aby go pozbierać na dole. Nie muszę zaznaczać, że balkon rezydenta zupełnie niezabezpieczony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 173 gości