Moderator: Estraven
Satyr77 pisze:Właśnie o to chodzi, że teraz zrobimy wszystko żebyś już nim nie była, za brak umów adopcyjnych, za brak książeczek, za wciskanie kotów bez faktycznego informowania o ich stanie zdrowia itp

kiche_wilczyca pisze:Ale ja do Agnieszki nie wpraszam się na oglądanie kota

Satyr77 pisze:Oj mogę, nikt ci nie wyda już kota
Cameo pisze:Satyr77 pisze:Cameo naprawdę się lecz, ty chyba nie wiesz na jakim świecie żyjesz i jak obsługiwać forum
Debil. Ja w przeciwieństwie do Was, nie leczę rezydentów na fakturyJestem na forum dużej od Was, i nie życzę sobie żeby taki nic nie warty "ktoś" mną pomiatał.
a to trochę potrwa... rok, może więcej? Dziewczyno, nie znam Cię, ale czytając twoje infantylne wypociny oraz mętne tłumaczenia nóż mi się w kieszeni otwiera. Ręce i cycki opadają. Oskarżasz o impertynencje a sama rzucasz obraźliwymi epitetami, co świadczy o Twojej niedojrzałości, głupocie i chyba niezrównoważeniu psychicznym. Sama sobie robisz koło dupy i coraz bardziej się pogrążasz. Daruj sobie lepiej te śmieszne przekomarzanki i idź się lalkami pobawić, bo niczego żywego na pewno nikt Ci już nie powierzy.Cameo pisze:(...) Ja w przeciwieństwie do Was, nie leczę rezydentów na fakturyJestem na forum dużej od Was, i nie życzę sobie żeby taki nic nie warty "ktoś" mną pomiatał.
Cameo pisze:Zapomniałeś o drugimschroniska wydawają kotu KAŻDEMU
![]()
![]()
Z petycją będziesz musiał trochę poczekać - najpierw muszę oddać Felkę, potem wyleczyć i zadbać o profilaktykę kociastycha to trochę potrwa... rok, może więcej?
Satyr77 pisze:w poniedziałek składam pozew z art. 212 kk

najmysia pisze:Dziewczyno, nie znam Cię, ale czytając twoje infantylne wypociny oraz mętne tłumaczenia nóż mi się w kieszeni otwiera. Ręce i cycki opadają. Oskarżasz o impertynencje a sama rzucasz obraźliwymi epitetami, co świadczy o Twojej niedojrzałości, głupocie i chyba niezrównoważeniu psychicznym. Sama sobie robisz koło dupy i coraz bardziej się pogrążasz. Daruj sobie lepiej te śmieszne przekomarzanki i idź się lalkami pobawić, bo niczego żywego na pewno nikt Ci już nie powierzy.
Satyr77 pisze:Moniś my już się nie denerwujemy, jak do wieczora dziecinka nie przedstawi dowodów w poniedziałek składam pozew z art. 212 kk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel i 26 gości