ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 06, 2011 6:26 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Patmol pisze:Noyau to zauważył i też przydreptał i wepchał się na ten fotel na trzeciego, kot udawał, że go nie widzi :wink:

no to rzeczywiście masz zwierzyniec w domu - we trójkę na fotelu pies i kot :ryk:
Noyau chyba zazdrosny jest o Ciebie?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro kwi 06, 2011 6:31 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Noyau chce sobie zapewnić dobre miejsce w stadzie - najchętniej przed kotami Obrazek
Łapa jednoznacznie daje mu do zrozumienia, że na pewno :mrgreen: nie przed nią :twisted:
ale z Tymoteuszem czy Patmolem próbuje wygrać pozycję

Rano jak mnie słyszy w kuchni - przychodzi się przywitać, chociaż jest absolutnie zaspany
Zsuwa się z łóżka młodego, furkocze uszami i z przymkniętymi oczami, rozdając wokół buziaki, pełznie w moim kierunku
czasami buziaka dostanie jakiś kot :wink:
a potem szybciutko dalej idzie spać 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro kwi 06, 2011 6:34 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

no o miejsce w stadzie zapewne zabiega ,tym bardziej ,że jest w stadzie kocim 8)
widać,że psiak jest za Tobą jak rano wstaje by się witać z Tobą
mój Meś też kiedyś tak wstawał rano,a że teraz już starszy jest to chrapie rano głośniej niż mój tato ( prawdziwy stróż domu :ryk: )
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro kwi 06, 2011 6:41 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Cześć wesoła gromadko! :1luvu:
Ale fajniusio u Was :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 06, 2011 6:42 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Edytka1984 pisze:widać,że psiak jest za Tobą jak rano wstaje by się witać z Tobą
na pewno :mrgreen: bo to ja jeść mu daję Obrazek

witaj Erin Obrazek

Patmol

Post » Śro kwi 06, 2011 6:46 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

a ja skromnie się pochwalę...wczoraj zapisałam się na prawko ..wreszcie :D
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro kwi 06, 2011 6:48 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

gratuluję Obrazek

Patmol

Post » Śro kwi 06, 2011 6:49 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Patmol pisze:gratuluję Obrazek

dzięki :) chyba najwyższa pora.....haha blondynka na prawko :ryk:
nikomu oczywiście nic nie powiedziałam w domku,tylko Luby wie....zatem Patmolku jesteś druga :D
...ale mam stresa moja siostra 7 razy już podchodziła...

czyli po Noyau dalej nikt się nie zgłosił? a Młody bardzo zadowolony pewnie?
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro kwi 06, 2011 7:03 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

ja też nie mam prawa jazdy :oops: powinnam zrobić :roll:

Noyau nikt nie szuka :roll: przynajmniej ja tego nie zauważyłam, żeby ktoś go szukał 8)
Młoda pytała i wieszała ogłoszenia papierowe, a ja szukałam w wirtualnej rzeczywistości właściciela Noyau
poczekam jeszcze z tydzień i uznam, że jego właściciel porzucił go w celu pozbycia się własności
i jako ruchomą rzecz niczyją nabędę jego własność przez objęcie w posiadanie samoistne :mrgreen:

dobry plan? prawda?
Młodzi sie bardzo cieszą Obrazek

Patmol

Post » Śro kwi 06, 2011 7:07 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Patmol pisze:Noyau
poczekam jeszcze z tydzień i uznam, że jego właściciel porzucił go w celu pozbycia się własności
i jako ruchomą rzecz niczyją nabędę jego własność przez objęcie w posiadanie samoistne :mrgreen:

dobry plan? prawda?

Młodzi sie bardzo cieszą Obrazek

oczywiście,że bardzo dobry bym powiedziała :piwa:

ja tam się Młodym nie dziwię - też bym się cieszyła :D
i będzie można oficjalnie napisać,że Patmol ma pieska :surprise:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro kwi 06, 2011 7:09 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

to ma być pies Młodej Obrazek już się wpisała do książeczki zdrowia Noyau :mrgreen:

Patmol

Post » Śro kwi 06, 2011 7:11 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Nooo, w książeczce to może i będzie pies Młodej, ale w realu to chiba nie koniecznie 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 06, 2011 7:11 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

:1luvu: no i mądra Dziewczynka :D

tak czy siak karmienie dalej przypadnie Tobie 8)
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro kwi 06, 2011 7:15 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Erin pisze:Nooo, w książeczce to może i będzie pies Młodej, ale w realu to chiba nie koniecznie 8)
właśnie zastanawiam się teoretycznie, czy ona , skoro już ma skonczone 13 lat, to mogłaby oficjalnie być właścicielem psa i podpisać zgodę na np. kastrację 8)

Myślę, że z czasem Młoda będzie tez karmić, chociaz wiadomo, że ja będę płacić za jedzenie i za weterynarza.
Noyau przemyślał sprawę i zaczął jeść chrupki ObrazekObrazek

Patmol

Post » Śro kwi 06, 2011 7:23 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Noyau zasmakuje jeszcze nie raz w chrupkach :)

u mnie Meś uwielbia marchewkę i rzodkiewkę ,już jak ktoś z zakupów wraca wyniucha noskiem co tam jest 8)
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]