Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 02, 2012 11:51 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Obrazek
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Nie sie 05, 2012 0:41 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Zaglądamy i pozdrawiamy cieplutko :1luvu:
Jak maleńka? Jak Ty?
Przypominam o prośbie o fotki na PW. :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Sob sie 11, 2012 9:56 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Cisza taka. Kothka zajęta. Wiem nawet czym.
Karmienie, zmiana pieluszki, herbatka, karmienie, zmiana pieluszki, herbatka w chwilach wolnych prane, prasowanie i ziuzianie jak płacze. A w wolnych chwilach w wolnych chwilach trzeba się jeszcze najeść, umyć i takie tam :lol:
Beatko, taka jestem ciekawa co u was?
Napisz choć, że jesteście zdrowe (mam nadzieję) i że wszystko w porządku?

Nelly

Post » Śro sie 22, 2012 14:25 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Zapomniała o nas, a tak się zarzekała :ryk: Może jak mała pójdzie do przedszkola to znajdzie dla nas chwilę :ryk:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Pt sie 24, 2012 8:28 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Jedzenie i mycie jest przereklamowane - Kothka teraz pewnie marzy o wyspaniu się w końcu
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon sie 27, 2012 15:25 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Wiem, że masz dużo zajęć ale może raczysz wyjaśnić, co się stało z moimi i nie tylko moimi pieniędzmi wpłaconymi do Twojego sklepu? Czy może tutaj też moje posty zamierzasz usuwać bez wyjaśnień? Już miesiąc mija jak złożyłam zamówienie za które zapłaciłam i nie raczysz w ogóle odpowiadać na maile ani na wiadomości na facebooku. Potrafisz tylko usuwać posty i blokować użytkowników.
Czekam na wyjaśnienia a przede wszystkim na pieniądze.
Obrazek Obrazek Obrazek

Simran

Od: Czw cze 23, 2011 15:31

Post » Pon sie 27, 2012 22:29 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Witam, ja w tej samej sprawie - od prawie 3 m-cy czekam na zwrot pieniędzy (bo na zamówiony towar już raczej nie liczę).
Zero odpowiedzi na telefony, maile, wpisy na forach...
Może jak już Pani nacieszy się macierzyństwem to w wolnej chwili wykona przelew (na prawie 100zł) na moje konto...

mary232

Od: Nie paź 14, 2007 14:41

Post » Wto sie 28, 2012 8:02 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Podaję link do wątku oszukanych klientów AnimalCare
viewtopic.php?f=1&t=144626
kothka nie pisze tutaj od czasu pojawienia się tego wątku, ale na forum zagląda - była nawet dzisiaj rano.
Żenująca sprawa... :?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto sie 28, 2012 10:03 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Razem z Simran celowo dopisałyśmy się na tym wątku - licząc, że kothka wcześniej zajrzy tutaj. Choć jestem pewna, że czyta nasze wpisy - pozostają bez odpowiedzi...
Poza tym - myślę, że dobrze żeby znajomi tej Pani wiedzieli jaką jest osobą

mary232

Od: Nie paź 14, 2007 14:41

Post » Wto sie 28, 2012 10:06 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Smutne to wszystko :? Oby jak najszybciej sie wyjasnilo :?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro sie 29, 2012 12:55 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Pozwolę sobie zacytować, bo to jednak dobre wieści, Beata umieściła to wyjasnienie w poście o swoim sklepie. Wiecie, którym:

kothka pisze:Jestem właścicelką sklepu i juz spieszę z wyjaśnieniami całej sytuacji:
Przede wszystkim bardzo, bardzo przepraszam, że taka sytuacja w ogóle miała miejsce. Spowodował ją szereg czynników,
tzn mój pobyt w szpitalu i maleńkie dziecko w domu a w zawiązku z tym zlecenie obsługi sklepu firmie zewnętrznej kilka miesięcy temu. Zarówno maile jak i telefony miały być odbierane na bieżąco przez tą osobę, ale niestety nie były. Na początku funkcjonowało to tak jak powinno, później niestety nie miałam możliwości sprawdzania na bieżąco ze względu na szpital. Jakiś czas temu dopiero dostrzegłam już że coś jest nie tak w sklepie, bo zwiększyła się liczba zwrotów, również wiadomości kilku osób z forum o niezrealizowanym zamówieniu mi to uświadomiły. Zmieniliśmy już magazyn i firmę, która się logistyką zajmuje. Od 15 września zmieni się również operator sklepu a przy telefonie od tego czasu ja będę dostępna jak na początku działalności sklepu (jednak bardzo proszę o wyrozumiałość jeżeli nie zawsze ten telefon odbiorę, przy maleńkim dziecku nie zawsze jest to możliwe. Wtedy proszę o sms-a i na pewno odpowiem) i na bieżąco będę na maile odpowiadać również ja. Osoby, które nie dostały towaru bardzo proszę o wysłanie maila z numerem zamówienia oraz numerem konta do zwrotu wpłaty. Zwroty będą zlecane w kolejności składania zamówień. Również osoby, któe dostały towar pomylony lub niepełne zamówienie proszę o wysłanie takiego maila (nawet jeżeli już był wysyłany wcześniej, oczywiście będę odczytywać maile z przeszłości, ale trochę mi to zajmie, a te nowe będą odczytywane na bieżąco więc reakcja będzie szybsza) na adres mailowy: reklamacje.animalcare@gmail.com. Adres mailowy i telefon, które są na stronie sklepu są aktualne, ale ja przy nich będę dopiero od połowy września

Jeszcze raz najmocniej przepraszam i proszę o maile, będę się również z każdym z Państwa kontaktować indywidualnie mailowo z prośbą o informację, czy zamówienie do Państwa dotarło czy tez jest niezrealizowane mimo wpłaty. Niestety nie mam możliwości czynnego uczestniczenia w forum na razie, wchodzę odczytać pw (w razie potrzeby jest to również kontakt ze mną w sprawie zamówień).

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Śro sie 29, 2012 13:13 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Trzymam mocno kciuki za doprowadzenie całej sprawy do pozytywnego końca! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sie 29, 2012 14:58 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Zastanawia mnie tylko dlaczego nie odpowiadała również na wiadomości skierowane bezpośrednio do niej na fb a posty usuwała. Dziwne to wszystko.
Obrazek Obrazek Obrazek

Simran

Od: Czw cze 23, 2011 15:31

Post » Śro wrz 19, 2012 11:38 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

kalair pisze:Trzymam mocno kciuki za doprowadzenie całej sprawy do pozytywnego końca! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja też :ok:
Nie znam sprawy, ale wiem, że czasem coś się w życiu posypie, tak totalnie, całkiem, nie wyjdzie coś co miało na pewno wyjść a człowiek nie wie co zrobić, bo co ma tłumaczyć?
Jest załamany, w dołku, takim całkowitym, że mu już wszystko wtedy obojętnieje, no i tak.

Nelly

Post » Czw gru 20, 2012 10:46 Re: Romek, Lesiek, Gracja i Fanny - "J" tornado ZDJĘCIA ;)

Obrazek

Wesołych i przede wszystkim zdrowych Świąt
oraz spokojnego i pozbawionego zmartwień Nowego Roku

życzą
Monika
Simbo, Sarabi i Arctica
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

[poprzednia][następna]