trawa11 pisze:Ciepła pisze:
ja bylam na Avatarze 3D![]()
wypas film..
rzadko chodzę do kina ,ale na to bym poszła jeszcze raz, ale już nie grają![]()
W 3D fajna jest Opowieść Wigilijna, ale to też wzeszłym roku grali.
Danusia, na dvd z wypożyczalni weź

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
wypas film..
maciejowa pisze:trawa11 pisze:maciejowa pisze:Kto się wybiera na premierę Harrego Pottera i później mi powie czy warto?
ja sie wybieram,ale nie na premiere , troche pozniej
No ja właśnie też trochę później. Premiera jest dzisiaj. Poszłabym, ale jestem bez kasyA jeszcze jutro z kotami do weta trzeba jechać...
maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:To może te okulary co były dołączone do tego filmu DVD jakieś kiepskie były...
W domu na tv źle się ogląda. W kinie inaczej. Lepiej
maciejowa pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
wypas film..
Danusia, na dvd z wypożyczalni weźNa Opowieści byłam z klasą Kuby. Okropnie się bał później. Mnie się podobało, chociaż na początku te szybkie najazdy kamery z góry powodowały u mnie spore nudności
Mam chorobę lokomocyjną. W 3D oglądaliśmy i naprawdę dało mi popalić
trawa11 pisze:
ja pójdę , jak troche się tłum zlużni, młody nas dziś namawial. Byłam tylko na dwoch pierwszych czesciach.
maciejowa pisze:trawa11 pisze:
ja pójdę , jak troche się tłum zlużni, młody nas dziś namawial. Byłam tylko na dwoch pierwszych czesciach.
Ja obejrzałam wszystkie. Na dvd. I ksiązki wciągnęłam. Bardzo mi się podobałyAktualnie dzieciaki są na etapie gier z Potterem.
A na blogu pojawił się przepis na kurczaka tandoori
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Danusiu, podaj mi swój email na PW proszę
ok
Petka-P1 pisze:Zanabyłam wszystkie części, stoją ładnie w rządku. Tylko jakoś mnie do nich nie ciągnie.
maciejowa pisze:Mnie się podoba, moje dziecko też czyta z upodobaniem. Nawet młodsze juz wie kto to Voldemort
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, Kankan, luty-1, zuza, zuzia115 i 30 gości