Ja też to wiem, ale w tym roku to już przegięcie jest! Wypadamy przez to niepoważnie przed klientami, bo "w gazecie pisali, a wy nic nie wiecie"

No wiemy, że pisali, ale na podstawie projektów pisali!

Informatyk do nas wydzwania, a my nie wiemy co mu powiedzieć, nie wiemy, jakiego programu będziemy potrzebowali za tydzień z małym dodatkiem! To jest chore po prostu!

W końcu facet się wkurzy i nas zostawi i w sumie będzie miała rację, tylko, że to nie nasza wina...
Wdech-wydech-wdech-wydech...
Yuki.... Yuki jest kochana. Czasem zapomina, że tak właściwie to ludzie są straszni

Jak się orientuje co zrobiła wpada w lekką panikę i ucieka byle jak, byle dalej

Po chwili wraca z drugiej strony i zaczyna od nowa

Nie przepada za tuleniem i trzymaniem na rękach czy kolanach, ale lubi być blisko. Czasem też lubi się przytulić i wówczas ociera się policzkami o ręce i wtula się bardzo mocno. Kilka razy dała mi całusa, lizała po włosach... W ciągu dnia Yuki śpi często kołami do góry rozłożona na pufce (ma swoją ulubioną pufkę do spania), to co robi na tej pufce wywołuje u nas głośne wybuchy śmiechu. W nocy zawsze lub prawie zawsze śpi w nogach łóżka. Yuki jest bardzo związana z Rosenem, ale jest też blisko z Kubą. Mam wrażenie, że Yuki wypełniła pewną lukę. Rosenowi zapewniła kocią czułość, której Kuba nie lubi, a Rosen jej chyba potrzebował. Dla Kuby Yuki wniosła nowy rodzaj zabawy, przez co Kuba znów stał się rozbrykanym kociakiem. Jak mielibyśmy ją komuś oddać?

Patmol, minister nie podpisał...