Dulencjowo. Wątek do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 20:06 Re: Dulencjowo... Gucio [*] Paciek - znowu źle:(((

ja muszę poczekać na pensję, teraz mi się nie uda, ale postaram się w przyszłym tyg coś podrzucić. Wytrzymajcie......
Za Paćka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 22, 2010 20:10 Re: Dulencjowo... Gucio [*] Paciek - znowu źle:(((

Dziękuję za wsparcie.
I to finansowe, rzeczowe i te ciepłe słowa na PW i na wątku.

Dla mnie naprawdę ogromnie wiele znaczy, że nie jestem sama, że Paciek nie jest sam, że możemy walczyć, że możemy wykradać kolejne dni. Że pojedziemy do lecznicy i choć w części spłacimy dług, co da nam szansę na dalsze badania.

Dziękujemy. Magda i Paciek

Paciek trzy lata czekał w schronisku na swój dom,dlatego staram się walczyć o każdy dzień. Bo znalazł dom, ten na zawsze, na starość, na dobre i na złe. Chociażbym miała schować dumę do kieszeni i prosić o pomoc

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Czw lip 22, 2010 20:11 Re: Dulencjowo... Gucio [*] Paciek - znowu źle:(((

Madzia dla ratowania życia czy to ludzkiego, czy zwierzęcego warto poprosić.
Może napisz w tytule że prosisz o pomoc. To nie wstyd. Tu są miłośnicy zwierząt. Może pomogą.
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lip 22, 2010 20:15 Re: Dulencjowo... Gucio [*] Paciek - znowu źle:(((

I na dogo jak masz konto to załóż Paćkowi wątek :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 22, 2010 20:21 Re: Dulencjowo... Gucio [*] Paciek - znowu źle:(((

Jutro po południu będę wiedziała, czy zostanie mi coś ekstra do końca miesiąca. Mam cichą nadzieję, że tak to podrzucę jakiś grosik.

Magda, daj spokój z dumą. Przecież nie chodzi o kasę na zachcianki, tylko o życie Paćka. Tyle mu dałaś i dajesz, dzięki Tobie ma dom i fanklub :D , który teraz pomoże jak się da.
Obrazek Obrazek

Babett_B

Od: Pon lut 02, 2009 19:50

Post » Czw lip 22, 2010 20:50 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Zmieniłam tytuł i zmieniłam po raz kolejny.

Boję się, że ktoś mi zarzuci, że zbieram kasę na leczenie rezydenta i do tego psa :cry: :cry:
Wiele się ostatnio dzieje na miau, nie poznaję forum, do którego dołączyłam, niewiele ponad rok temu:(

Dulencja

Post » Czw lip 22, 2010 21:01 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Dulencja pisze:Zmieniłam tytuł i zmieniłam po raz kolejny.

Boję się, że ktoś mi zarzuci, że zbieram kasę na leczenie rezydenta i do tego psa :cry: :cry:
Wiele się ostatnio dzieje na miau, nie poznaję forum, do którego dołączyłam, niewiele ponad rok temu:(

Magda :ok: za Ciebie i Paćka pies to też kot, tylko honorowy :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw lip 22, 2010 21:34 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Gdybyś nie pomagała kotom to nie miałabyś pewnie kłopotów.

Czy teraz Paciek ma zapłacić za to że pomagasz i finansujesz tymczasiki ?

Jak się komuś nie podoba ta sytuacja to niech nie wchodzi na wątek, nie czyta i niech Ci nie pomaga. Najważniejsze żeby nie przeszkadzał.

Przepraszam jeśli za ostro napisałam i kogoś uraziłam.....
Kciuki za psinę!
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw lip 22, 2010 21:57 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

No zaraz, zaraz... Z tego co wiem i widziałam to Paciek ma ogromne zasługi w pilnowaniu i wychowywaniu kotów więc jak najbardziej wątek na Miau może go również dotyczyć :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt lip 23, 2010 1:20 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

evalla pisze:Gdybyś nie pomagała kotom to nie miałabyś pewnie kłopotów.

Czy teraz Paciek ma zapłacić za to że pomagasz i finansujesz tymczasiki ?

Jak się komuś nie podoba ta sytuacja to niech nie wchodzi na wątek, nie czyta i niech Ci nie pomaga. Najważniejsze żeby nie przeszkadzał.

Przepraszam jeśli za ostro napisałam i kogoś uraziłam.....
Kciuki za psinę!

To nie jest do końca tak...
Tymczasiki mają leczenie na Kotyliona. To już jest bardzo dużo.

To moja zapobiegawczość, bo naprawdę ostatnio miau nie poznaję.

Dziękuję za odzew. Paciek dziękuje. Ża szansę, za życie.

Nie wiem, co mam jeszcze napisać.

Wróciliśmy z całodobówki - z cewnikowania - Paciek sam nie sika.
Bidne to moje psisko przeokrutnie. A jednocześnie takie kochane. Nie umiem odmówić mu szansy, nie patrząc w te oczy, które mówią : "No to co??? Matka, walczymy?!"

Idziem spać.
Dzięki Wam, mamy szansę na jutro. Dziękuję.

Dulencja

Post » Pt lip 23, 2010 7:33 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Musi być dobrze.
Szkoda, że ludzie o wielkich sercach, często mają bardzo płytkie kieszenie :(
Obrazek

magdaradek

Post » Pt lip 23, 2010 7:45 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

tamiss pisze:No zaraz, zaraz... Z tego co wiem i widziałam to Paciek ma ogromne zasługi w pilnowaniu i wychowywaniu kotów więc jak najbardziej wątek na Miau może go również dotyczyć :)

Paciek w schronie mieszkał obok kociego wybiegu, więc zdecydowanie jest "kocim" psem :wink:

Trzymaj się Paciątko. Magda, Ty się trzymaj, bo opieka nad psiną wymaga siły, również tej fizycznej...
Obrazek Obrazek

Babett_B

Od: Pon lut 02, 2009 19:50

Post » Pt lip 23, 2010 8:58 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

:ok: :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt lip 23, 2010 9:26 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Wstaliśmy.

Zaraz jedziemy do weta.
Paciasty jakoś.

Leon z Małym Burym wygląda przez okno.
Jak wrócimy muszę pofocić stado.

Gibutkowa, zdjęcia wyślę na PW, razem z kontaktami do mnie.

Dulencja

Post » Pt lip 23, 2010 9:35 Re: Dulencjowo. Gucio [*] Paciek - źle:(( Nerki Nam siadają....

Dulencja pisze:
Gibutkowa, zdjęcia wyślę na PW, razem z kontaktami do mnie.

OKI :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]