Moderator: Estraven
mar9 pisze:ode mnie też takie skromnebrydzień

agakow82 pisze:wczoraj malowalismy mały pokój na pomarańczowo.Ja mialam swoj maly wałeczek i sciane z oknem malowalam marcin mial swoj duzy waleczek i pomalowal caly pokoj a na środku pokoju leżała Hanczka i nami dyrygowałaa jak skonczylismy to grzecznie podeszla do tego pojemniczka na ktorym sie farbe wylewa i zaczela "zakopywac"

mar9 pisze:agakow82 pisze:wczoraj malowalismy mały pokój na pomarańczowo.Ja mialam swoj maly wałeczek i sciane z oknem malowalam marcin mial swoj duzy waleczek i pomalowal caly pokoj a na środku pokoju leżała Hanczka i nami dyrygowałaa jak skonczylismy to grzecznie podeszla do tego pojemniczka na ktorym sie farbe wylewa i zaczela "zakopywac"
no co, po skończonej robocie trzeba posprzątać![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:wczoraj malowalismy mały pokój na pomarańczowo.Ja mialam swoj maly wałeczek i sciane z oknem malowalam marcin mial swoj duzy waleczek i pomalowal caly pokoj a na środku pokoju leżała Hanczka i nami dyrygowałaa jak skonczylismy to grzecznie podeszla do tego pojemniczka na ktorym sie farbe wylewa i zaczela "zakopywac"
no co, po skończonej robocie trzeba posprzątać![]()
![]()
Haneczka to starsznie pomocna jestOktus jak to facet poszedł spać i miał nas gdzieś a ona wszedzie z nami
na szczescie sie nie pomalowała na pomarańczowo
bozena640 pisze:Chciałam zauważyć, że malutkimi kroczkami zbliżamy się do 100 i nowego wątku

mar9 pisze:Haneczka kocha Dużego i dlatego pomaga, jak może![]()
![]()
a pomarańczowy kot, hmmm, mogłoby nieźle wyglądać![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:Haneczka kocha Dużego i dlatego pomaga, jak może![]()
![]()
a pomarańczowy kot, hmmm, mogłoby nieźle wyglądać![]()
![]()
ja tam wole jak jest bialajakby byla pomaranczowa......... hmmmmm to by sie oktus zdziwił
Oktuś by się przyzwyczaił

agakow82 pisze:Nasza Haneczka pierwszy raz pokazała dzisiaj w nocy co to znaczy jak kot ma checi na zabawe w nocyzawsze grzecznie spi z nami a dzisiaj o 2 w nocy mnie obudzila na smyranie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości