ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 29, 2010 11:07 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

jak dobrze, ze się o tym dowiedziałaś :strach: koszmar jakiś, aż się w głowie nie mieści.
przecież Ty masz małe dziecko, serca trzeba nie mieć żeby sobie tak pogrywać :evil:
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Pt sty 29, 2010 11:18 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

I pewnie by Ci nigdy do głowy nie przyszło, że dasz sie tak podejść...
Szczerze Ci współczuję - KASTROWAĆ NA ŻYWCA KUTASÓW :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt sty 29, 2010 11:27 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Oj pomponamo
strasznie mi przykro :(

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt sty 29, 2010 11:32 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

no niemozliwe 8O urezać mu u samej nasady tak ja ayo pisze :evil: Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt sty 29, 2010 11:43 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Dzięki dziewczyny :mrgreen: jesteście kochane. Ja już się czuję lepiej, a moi dzieckiem to on się nie przejmował, ale to jeszcze nic. Jedna z dziewczyn, jest mężatką i on ją bajerował, żeby się rozwiodła. Omal nie rozwalił jej rodziny. Wiecie jak mi dziękowała za telefon? Tego dnia, kiedy się dowiedziałam i zadzwoniłam do niej, była z nim umówiona na spotkanie...

A ogólnie powiem tak: jeśli poznacie niewysokiego blondyna, właściciela pewnego portalu internetowego (nazwy nie podam), na który recenzje pisałam, dwojga imion Jan Sebastian to trzymajcie się od niego z daleka, chyba, że macie skłonności do autodestrukcji, to na zdrowie! Kurde idę sobie badania zrobić :strach:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt sty 29, 2010 11:48 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

pomponmamo pytam z czystej ciekawości, jak Ty się o tym wszystkim dowiedziałaś?
Obrazek

15pietro

Post » Pt sty 29, 2010 12:02 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Ponieważ on nie miał obywatelstwa polskiego a potrzebował telefonu, podpisałam na siebie umowę. Niestety Jasiek nie zapłacił rachunku, cos tam pisał że ma problem z kontem, że przelewa pieniądze na moje konto itd,ale również tego nie zrobił. Ponieważ zupełnie przypadkiem dowiedziałam się, że w poniedziałek przyjechał do Polski, ale się nie odezwał a kasa nie wpłynęła, wkurzona poszłam wyrobić duplikat karty, żeby korzystać z telefonu, za który płacę. No jak tylko włożyłam kartę do telefonu i wyświetliło sie w sieci, że on jest dostępny odebrałam cztery smsy od różnych panienek, o gorącej erotycznej treści. Jako że mściwa jestem oddzwoniłam i poinformowałam dziewczyny o wszystkim :twisted: Jesteśmy w kontakcie :lol: To naprawdę fajne dziewczyny są tak samo oszukane jak ja.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 29, 2010 12:05 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

a ja myślałam, że takie historie to są na filmach tylko 8O :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt sty 29, 2010 12:08 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Kurcze Agul-la. teraz, to już się z tego śmieję, ale ja to odchorowałam. Naprawdę poważnie to przeżyłam. Cieszę się, że mam to juz za sobą. Teraz jeszcze czekam, czy mi kasę odda, bo jak nie, to spotkamy sie w sądzie. Nie popuszczę dla samej zasady! :twisted: Zadeklarował mailem że będzie wypłacalny po 25 lutego. Tyle mogę zaczekać.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 29, 2010 12:08 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Mateńko 8O 8O
Tobie sie z tych recenzji na życie prywatne przeniosło?????
Żarty na bok.
Czy on oprócz czterech panienek w pakiecie miał z tego jeszcz jakieś pieniadze, czy was naciagał na kasę?
No co za fiut :evil: :evil: :evil:
Jeżeli masz podstawy do złożenia doniesienia - zrób to trzeba go uziemić :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt sty 29, 2010 12:10 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

no ja ci wierzę, że to odchorowałas, przecież to podkopuje wiarę w człowieka całą. ale zobacz, nie wyglądał na zdjęciach, że taki z niego valentino. ayo ma racje jak nie odda to do sądu :evil:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt sty 29, 2010 12:15 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

No właśnie ustalam, czy mogę mu coś udowodnić. To potrwa chwilkę :wink: Z tymi dziewczynami, z którymi gadałam, on nie miał jeszcze możliwości zbyt dużych, bo podobnie jak wcześniej przez pół roku ze mną, negocjował z nimi przez internet. Spotkania odbyły się, albo miały się odbyć w tym tygodniu. Ale na pewno są jakieś wcześniej naciągnięte, tylko ze nie mam na nie namiaru. Ja się dałam wpuścić z telefonem, ale kartę już mam - Zuzia będzie korzystać, no i te rachunki musiałam zapłacić :? Poza tym jeszcze mi wisi kasę za recenzje. Nie wiem, czy coś z tego odzyskam, zobaczymy. Na razie odzyskam mam nadzieję część kasy, sprzedając płyty, które u mnie zostały, jest ich trochę. :D Może nawet pokryje to koszt telefonu.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 29, 2010 12:25 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

cwana z Ciebie babka, ja bym w życiu na pomysł duplikatu nie wpadła 8O
Ciśnienie to musiało Ci solidnie wzrosnąć jak przeczytałaś te smsy :?
Przytulam pomponmamo, wracaj szybko do życia.
Obrazek

15pietro

Post » Pt sty 29, 2010 12:29 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Dzieki Zosiu :D Już mi lepiej
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 29, 2010 12:40 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Tak se myśle, że zasasdniczo Pomponmamo, to jak te dziewczyny fajne, to moze im tak po kotku :kotek:
Pozwalam sobie na taki dowcip, bo juz mnie głowa boli od mielenia tej historii w myśłach od czasu naszej rozmowy :wink: Nic nie wymyśłiłam zresztą ponad to, że jesteś niezwykle dziarska, w życiu bym nie wymyśliła chwytu z duplikatem karty.

A płyty wystaw na Pchli targ.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]