Najlepiej w formie fot z Jonaszem na/w/pod

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margaretka2002 pisze:Czesc Sylwia, Jonaszek odmiaukuje miauuuuuaaaaauuuu.
Och, te fochy.Pocieszam sie, ze gotowce tez raz wchodza, raz nie, wiec nie rezygnuje.
margaretka2002 pisze:No pewnie, ze moga, nawet powinny. Nadmiar tauryny jest wydalany z moczem, wiec luz.
Wlasnie Jonasz dzisiaj skubnal troche mieszanki i poszedl spac. W zasadzie spi caly dzien, wiec jesc mu sie tez specjalnie nie chce. Schowalam do lodowki i przetrzymam do wieczora, moze w koncu zglodnieje...
Sylwia M. pisze:margaretka2002 pisze:No pewnie, ze moga, nawet powinny. Nadmiar tauryny jest wydalany z moczem, wiec luz.
Wlasnie Jonasz dzisiaj skubnal troche mieszanki i poszedl spac. W zasadzie spi caly dzien, wiec jesc mu sie tez specjalnie nie chce. Schowalam do lodowki i przetrzymam do wieczora, moze w koncu zglodnieje...
Mój dzisiaj zjadł dwie porcje. Jedna rano, druga ok. 18-tej (i to była ta nie zjadliwa poprzednio - czyli zależy od humoru? albo głodu ?). Również cały dzień śpi, nawet jeszcze nie siusiał od rana - pewnie pogoda działa na niego, bo pada i pada
tillibulek pisze:ja ostatnio na predze wolowej z bazarku pozdzieralam sobie palce - nie szlo nozem (a mam takie specjalne z Mango Gdynia - super ostre, tna wszystko), to wzielam specjalne nozyczki do miesa i tym cielam.... - 3 palce zdarta skora - czego sie nie robi dla kotow![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości