kalair pisze:Się nie śmiej, tylko działaj! Im kot starszy, tym trudniej mu się zintegrować z nowym. Bierz małe! Super jest!
Chwilowo nie mam ani miejsca, ani czasu, ani pieniędzy na trzeciego kotka
Moderator: Estraven
kalair pisze:Się nie śmiej, tylko działaj! Im kot starszy, tym trudniej mu się zintegrować z nowym. Bierz małe! Super jest!
kalair pisze:Miejscem się nie nie ma co wymawiać , a czas? Co przez to rozumiesz? Ja też pracuję..![]()
cassidy pisze:kalair pisze:Miejscem się nie nie ma co wymawiać , a czas? Co przez to rozumiesz? Ja też pracuję..![]()
Witam, nie chodzi o pracę.
Aktualnie jestem w urządzania mieszkania.. teraz mieszkam w kawalerce. Wszędzie się coś wala.. praktycznie nie ma gdzie nogi postawić.
A to płytki, a to umywalki, krany, prysznice.. totalna masakra![]()
Po pracy praktycznie nie ma mnie w domu, bo ciągle trzeba pojechać coś załatwić. Już mi psychika zaczyna siadać

Avian pisze:Obejrzałam latającego Mufcia![]()
Rewelacja
... zaglądam codziennie, ale nie piszę
cassidy pisze:Wprowadzać będziemy się dopiero pod koniec września... więc jeszcze trochę to będzie trwało
kalair pisze:cassidy pisze:Wprowadzać będziemy się dopiero pod koniec września... więc jeszcze trochę to będzie trwało
Przecież do września raptem dwa miesiące.Ja to widzę bardzo jasno!
![]()
kalair pisze:Ależ koteczkom NA PEWNO nie będzie to przeszkadzać!![]()
cassidy pisze:kalair pisze:Ależ koteczkom NA PEWNO nie będzie to przeszkadzać!![]()
Boję się nieco tej przeprowadzki.. zwłaszcza jeżeli chodzi o Mufcia
kalair pisze:cassidy pisze:kalair pisze:Ależ koteczkom NA PEWNO nie będzie to przeszkadzać!![]()
Boję się nieco tej przeprowadzki.. zwłaszcza jeżeli chodzi o Mufcia
Ale czego?! Madzia, koty raczej dość szybko się przystosowują. Spokojnie. Będzie dobrze.![]()
A dzisiaj Ty coś o nas zapomniałaś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Lifter i 13 gości