Postaram się dziś wystawić nowy bazarek, bo same te preparaty kosztują prawie stówkę.
A poza tym to już prawie postanowione, że Lao z nami zostaje:) Bezstresowy, energiczny łobuz to niezła przeciwwaga dla Malagi-królewny-na-ziarnku-grochu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seidhee pisze:Nie martw się Poddasze, oni są w miarę rozumni
Edit: Potrzebuję porady. Jest domek chętny na czarną kotkę. Pani pisze dość, hmm.. nieortograficznie, chyba jest dość prostą osobą. Ma wykastrowanego kocurka około 2,5 roku. Ma u mnie plus za zasiatkowany balkon i przekonanie do sterylki, natomiast karmi swojego kota tak: "DOSTAJE KARMĘ KITI KET JAK I SUROWE MIĘSKO CZY
GOTOWANĄ RYBKĘ. JAKO PRZEKĄSKĘ MA SUCHĄ KARMĘ". Zastanawiam się, czy dałoby się ją dokształcićJakieś porady?
seidhee pisze:Nie martw się Poddasze, oni są w miarę rozumni
Edit: Potrzebuję porady. Jest domek chętny na czarną kotkę. Pani pisze dość, hmm.. nieortograficznie, chyba jest dość prostą osobą. Ma wykastrowanego kocurka około 2,5 roku. Ma u mnie plus za zasiatkowany balkon i przekonanie do sterylki, natomiast karmi swojego kota tak: "DOSTAJE KARMĘ KITI KET JAK I SUROWE MIĘSKO CZY
GOTOWANĄ RYBKĘ. JAKO PRZEKĄSKĘ MA SUCHĄ KARMĘ". Zastanawiam się, czy dałoby się ją dokształcićJakieś porady?
Agneska pisze:
Plus za balkon i sterylki to duuużo.
Warto chociaż spróbować przekonać do zmiany diety. Wyczujesz czy pani wie wszystko sama najlepiejczy chętnie posłucha "o nowościach w karmieniu kotów".
Już kilka razy trafiły mi się domy niezbyt wyrafinowane intelektualnie, a często dużo, dużo lepsze od wszystkowiedzących mądralińskich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 30 gości