Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mięta pisze:Mówiłam harakterna kocica jest , trzeba czasu. Sama musi się przekonać, że jej nic nie grozi a wtedy wylezie
kinga w. pisze:Zazusia... U mnie jakoś tak wyszło - marzenie o kudłatych kociszczach.Jedno z nielicznych jakie mi się w życiu zrealizowało z resztą. Też Ci się uda...
Tyzma, Kłaczek na tym zdjęciu nie był smutny - on bardzo uważnie patrzył. to jest zaintrygowana wersja Kłaczka.
mięta pisze:Piękna kocia rodzinka na banerku
Tyzma pisze:kinga w. pisze:Zazusia... U mnie jakoś tak wyszło - marzenie o kudłatych kociszczach.Jedno z nielicznych jakie mi się w życiu zrealizowało z resztą. Też Ci się uda...
Tyzma, Kłaczek na tym zdjęciu nie był smutny - on bardzo uważnie patrzył. to jest zaintrygowana wersja Kłaczka.
tak się tłumacz
mięta pisze:To trzeba Bożenkę wychwalić, za super robotęBożenko świetnie zrobiony banerek
Podziwiam, ja bym też nie umiała wcale
banerek Kalair, też śliczny
mięta pisze:To trzeba Bożenkę wychwalić, za super robotęBożenko świetnie zrobiony banerek
Podziwiam, ja bym też nie umiała wcale
banerek Kalair, też śliczny
Tyzma pisze:A jak Ognista zareagowała na twoje prysznice jak siedzi w łazience - bała się czy ciekawa była?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], zuzia115 i 209 gości