najpierw koteczki:

dalej Norek, tym razem w wersji poluję na ogon Milusi, bo się nie boję śmierci

moja omsknięta grzywka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Femka pisze:lecę do prokuratora
Poproś go żeby Ci zrobił fotkę. Grzywka chyba jeszcze nie odrosła, więc nie za późno
.
Bry!
Femka pisze:Lemoniadko, nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym mieć długie kudły. Niestety, niemożliwe.
Lemoniada pisze:Femka pisze:Lemoniadko, nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym mieć długie kudły. Niestety, niemożliwe.
Nie chciejCałe życie nosiłam długie włosy i niestety, teraz z łatwością można by je policzyć. Chciałabym je przefarbować, ale są tak słabe i zniszczone, że po takim potraktowaniu wylazłyby wszystkie co do jednego. Ech...
Femka pisze:Dzisiaj Zosia nie była łaskawa pozować i w ogóle po śniadanku się pokazać. Ale będę polować na nią, żeby fotnąć i pokazać.
Dziękuję za ciepłe słówko
Femka pisze:dzieki, dziewczyny, za dobre słowo![]()
Lemoniadko, nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym mieć długie kudły. Niestety, niemożliwe.
Lemoniada pisze:Femka pisze:Lemoniadko, nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym mieć długie kudły. Niestety, niemożliwe.
Nie chciejCałe życie nosiłam długie włosy i niestety, teraz z łatwością można by je policzyć. Chciałabym je przefarbować, ale są tak słabe i zniszczone, że po takim potraktowaniu wylazłyby wszystkie co do jednego. Ech...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 48 gości