kalair pisze:Lemoniada pisze:Skoro już mam taki rozśpiewany dzionek:To nie jest miłość, lecz ja kocham Cię! bo Kalair to śwynia!
Oż Ty podlecu jeden!![]()
A to nie moje są słowa. A to legenda ludowa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Lemoniada pisze:Skoro już mam taki rozśpiewany dzionek:To nie jest miłość, lecz ja kocham Cię! bo Kalair to śwynia!
Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Skoro już mam taki rozśpiewany dzionek:To nie jest miłość, lecz ja kocham Cię! bo Kalair to śwynia!
A to nie moje są słowa. A to legenda ludowa
kalair pisze:Ja,jak mi cały dzień w pracy wypadnie,to sobie knorrki kupuję..Gorące kubki.
Coś cieplusiego.
skaskaNH pisze:No nie, żarłoki mi wąta trollują![]()
Ja już po obiedzie, więc temat kulinarny mnie nie wzrusza![]()
P.s. BarbAnn - że ja wcześniej tego o dużej pizzy nie widziałamWprosiłabym się i miałabym pizze na obiad
kalair pisze:Acha, i nie żadne trolle, tylko małe,niewinne trolliki!![]()
Lemoniada pisze:kalair pisze:Acha, i nie żadne trolle, tylko małe,niewinne trolliki!![]()
A właśnie, że nasze wypowiedzi są głęboko merytoryczne. No, chyba, że skaska tu zaraz zdjęcia kotów wstawi
kalair pisze:Lemoniada pisze:kalair pisze:Acha, i nie żadne trolle, tylko małe,niewinne trolliki!![]()
A właśnie, że nasze wypowiedzi są głęboko merytoryczne. No, chyba, że skaska tu zaraz zdjęcia kotów wstawi
Lemoniadko, normalnie się zgadzam!
Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:kalair pisze:Acha, i nie żadne trolle, tylko małe,niewinne trolliki!![]()
Lemoniadko, normalnie się zgadzam!
W tym tkwi jakiś podstęp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 81 gości