Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Lemoniada pisze:Femka, zmień tytuł wątku! Co na niego spojrzę, to mi się przypomina, że jestem choraA jak o tym nie myślę, to tak się zdrowo na ciele i umyślę czuję
I oto mamy przykład, jak bardzo subiektywne odczucia mogą różnić sie od prawdy obiektywnej
Femka pisze:spoko, już mi przechodzi
skaskaNH pisze:Dorota pisze:Femka pisze:spoko, już mi przechodzi
Ale nie na koty?
Pół forum zaraziła, to może na koty już nie starczyło?
Marcelibu pisze:Widzę, że tytułu wątku zmienia się na żądanie, to ja też mogę poprosić, żądać znaczy...? Nawet mam pomysł, na jaki.
Lemoniada pisze:Marcelibu pisze:Widzę, że tytułu wątku zmienia się na żądanie, to ja też mogę poprosić, żądać znaczy...? Nawet mam pomysł, na jaki.
Nie. W tym wątku tylko JA mogę żądać i tylko MOJE żądanie zostanie spełnione tak szybko i to jeszcze z uśmiechem na ustach
Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:Marcelibu pisze:Widzę, że tytułu wątku zmienia się na żądanie, to ja też mogę poprosić, żądać znaczy...? Nawet mam pomysł, na jaki.
Nie. W tym wątku tylko JA mogę żądać i tylko MOJE żądanie zostanie spełnione tak szybko i to jeszcze z uśmiechem na ustach
Gdzie to ja mam zapisany numer telefonu do Femki...?
Lemoniada pisze:Marcelibu pisze:Widzę, że tytułu wątku zmienia się na żądanie, to ja też mogę poprosić, żądać znaczy...? Nawet mam pomysł, na jaki.
Lemoniada pisze:Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:Marcelibu pisze:Widzę, że tytułu wątku zmienia się na żądanie, to ja też mogę poprosić, żądać znaczy...? Nawet mam pomysł, na jaki.
Gdzie to ja mam zapisany numer telefonu do Femki...?
Femka pisze:
(...)Żądań żadnych nie spełniam(...)
Femka pisze: Milusia dzisiejszą noc spędziła na mojej głowie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 51 gości