genowefa pisze:TŻ za każdym razem kiedy pokazuję mu zdjęcia Nikusia mizia go przez monitor po nosku i mówi "Niu, niu, niu".
No bo Nikusia nie da się nie kochać

(a w ogóle to chyba nie ma kotów, ktorych przy bliższym poznaniu się nie pokocha

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:TŻ za każdym razem kiedy pokazuję mu zdjęcia Nikusia mizia go przez monitor po nosku i mówi "Niu, niu, niu".
Paluszek pisze:Chyba obaj są szcześliwsi niż zanim się poznali...
genowefa pisze:Oj tak, bardzo miły wątek. Miód na serce gdy wokół same złe wieści. Nikuś nasze słoneczkoOn zawsze będzie trochę mój, nic na to nie poradzę. Musisz jakoś z tym żyć Paluszek
Jana pisze:Jestem fanką Nikusia, proszę o przyjęcie do klubu
Paluszek pisze:Ojej!!!! Nikuś ma swoje fanki!!! Jak się cieszę!!! Mam nadzieję, że przy okazji trochę sympatii cioteczek spłynie na Puchasia, który jest jego poczciwym kumplem, a bardzo potrzebuje uczucia! To robimy listę fanów chłopców:
1. Genowefa
2. TŻ Genowefy
3. Jana
4. Granula
Zapraszamy do wpisywania się, bo nie wiem, czy wszystkich obecnych w wątku wolno mi określić mianem fanów Nikusia???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikuś jest tak ciągle obfotografowywany, że jak biorę aparat do ręki, dyskretnie i spokojnie włazi pod łożko. Ale dla fanek zdjęcie sprzed paru dni:![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 133 gości