Jak patrzę na te wspinaczki to mam strrrraszne wyrzuty sumienia, że do tej pory nie zebrałam się do zabezpieczenia balkonu dla moim kotków

Joasiu, widzę nowy banerek w podpisie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smoczyca3g pisze:Jak patrzę na te wspinaczki to mam strrrraszne wyrzuty sumienia, że do tej pory nie zebrałam się do zabezpieczenia balkonu dla moim kotków![]()
![]()
![]()
smoczyca3g pisze:Joasiu, widzę nowy banerek w podpisie
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Jak patrzę na te wspinaczki to mam strrrraszne wyrzuty sumienia, że do tej pory nie zebrałam się do zabezpieczenia balkonu dla moim kotków![]()
![]()
![]()
Niniejszym udzielam ci nagany. Balkon to dla kotów niewychodzących naprawdę duża frajda, więc się wreszcie zmobilizuj, Gosiu
.
smoczyca3g pisze:Joasiu, widzę nowy banerek w podpisie
A tak. Amyszka mi zrobiła. Zaczynam się trochę marketingowo wyrabiać chyba...
![]()
![]()
Joasia
alus1 pisze:a może podasz do tego banerka url? to inni podczepia![]()
[url=http://tiny.pl/88d8][img]http://upload.miau.pl/3/138828.png[/img][/url]
JoasiaS pisze:A Boże broń. Ja już tłumaczyłam Olaxiss, że to nie jest książka dla dzieci! Tam się przecież mówi np. o sterylizacji aborcyjnej i o tym, że wajgela ma ruję
. Toż to sprawy nie dla dzieci
! Chat mnie zapewniała co prawda, że dzieci teraz som mondre, ale jakoś nie jestem do końca przekonana...
![]()
Joasia
Myszeńk@ pisze:Pomyślę ile książek bym jeszcze chciała i dam znać![]()
alus1 pisze:Joasiu a banerek do zamieszczenia na innych forach lub stronach internetowych mógłby się znaleźć?
JoasiaS pisze:alus1 pisze:Joasiu a banerek do zamieszczenia na innych forach lub stronach internetowych mógłby się znaleźć?
Muszę pogadać z Amyszką![]()
Joasia
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Joasiu a banerek do zamieszczenia na innych forach lub stronach internetowych mógłby się znaleźć?
Joasia
pogadaj..a ja znowu nie tu gdzie trzebawybacz
JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Joasiu a banerek do zamieszczenia na innych forach lub stronach internetowych mógłby się znaleźć?
Joasia
pogadaj..a ja znowu nie tu gdzie trzebawybacz
Już się przyzwyczaiłam![]()
![]()
Joasia
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Jak patrzę na te wspinaczki to mam strrrraszne wyrzuty sumienia, że do tej pory nie zebrałam się do zabezpieczenia balkonu dla moim kotków![]()
![]()
![]()
Niniejszym udzielam ci nagany. Balkon to dla kotów niewychodzących naprawdę duża frajda, więc się wreszcie zmobilizuj, Gosiu
.
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 114 gości