Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulaaa pisze:ćmy wynosze w takim sitku co się rybki przenosi![]()
a muchy to Meta i Karmel łapią, Niko ich nawet nie zauważa, ostatnio próbowałam go nauczyć polowania na komara (samca-duży) brałam go na ręce(kota oczywiście) pokazywałam i uderzał jego łapka delikatnie w komora jak ten odfrunoł to Niko się skapnął że on żyje (wow) ale długo się nie bawiliśmy bo mi komara było szkoda więc zostawiliśmy go w spokoju
catawba pisze:Bry!![]()
kurczę.. co za dyskusje ..
MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:ćmy wynosze w takim sitku co się rybki przenosi![]()
a muchy to Meta i Karmel łapią, Niko ich nawet nie zauważa, ostatnio próbowałam go nauczyć polowania na komara (samca-duży) brałam go na ręce(kota oczywiście) pokazywałam i uderzał jego łapka delikatnie w komora jak ten odfrunoł to Niko się skapnął że on żyje (wow) ale długo się nie bawiliśmy bo mi komara było szkoda więc zostawiliśmy go w spokoju
annette88 pisze:Dzień dobry!
Niko jest idealny, bo pewnie już swoje przeszedł i bardzo ceni sobie domek u Ciebie ..
MaryLux pisze:Ceść NikosiuSkont wies, ze ten wet Ciebie nie lubi? Chyba jakiś goopi, no nie? Jak chces, to go udlapiem...
Acha, i Duza mówi, ze Mlucka jest Balanem, bo siem ulodziła 22 malca. Nie lozumiem, co ma data ulodzin do Balana...![]()
Inka
MaryLux pisze:Nikosiu, nie lozumiem: psecies ja jeśtem kicia, a nie jakiś balanCio to jeśt ten znak ziodaku?
Mruczka
Niko, my też kiedyś mieliśmy lekarza, który nikogo nie lubił. My go też nie lubiliśmy. No to za karę Duża mu dała kopa w portfel. I już nie przychodzi
Psot zadowolony
moś pisze:Melduje siem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 70 gości