Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malati pisze:Bungo opowiadaj!
Malati pisze:Nie no prezes jest jeszcze nieświadoma, że nim jest. Ja to na prezesurę nie zasługuję ale deleguję do tej roli Tufcio (), chyba, że chcesz Inga to wtedy możesz śmiało brać tą funkcję (dalej pamiętam o guzie złośliwym i chicholę jak tylko sobie przypomnę). Jednak ja patrzę to Marcelibu niedługo nas przegoni
trzeba się postarać!
tufcio pisze:Z całym szacunkiem, ale ja sobie wypraszam Prezesurę w tym klubie, chociaż grono członków bardzo zacne![]()
Szczególnie, że - jak czytam - Marcelibu ma większe szanse na przywództwo... czekam niecierpliwie na historię z frotką
casica pisze:Co do metody opisanej przez Anuk. Ja tak Draculowi podaję większość lekarstw. Nie ma siły domordnie. Robię mu maślaną łapkę. Starty na proszek lek wymieszany z maleńką ilością masła (na czubku noża) i to wsmarowuję w łapkę, Dracul prycha i usiłuje zrzucic, ale w efekcie wylizuje łapkę i zjada lek, pewnie część traci, ale to i tak lepsze niż nic. Może spróbuj tak z Meo?
Bungo pisze:Moje drogie, jeśli poznacie historie Hugona i frotki, z pewnością Marcelibu zostanie wybrana prezesem przez aklamację
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 7 gości