Hugo i Meo (H&M)- sytuacja wraca do normy :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 01, 2008 21:51

Nie no prezes jest jeszcze nieświadoma, że nim jest. Ja to na prezesurę nie zasługuję ale deleguję do tej roli Tufcio ( :twisted: ), chyba, że chcesz Inga to wtedy możesz śmiało brać tą funkcję (dalej pamiętam o guzie złośliwym i chicholę jak tylko sobie przypomnę). Jednak ja patrzę to Marcelibu niedługo nas przegoni ;) trzeba się postarać!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Wto kwi 01, 2008 22:00

Moje drogie, jeśli poznacie historie Hugona i frotki, z pewnością Marcelibu zostanie wybrana prezesem przez aklamację :lol:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto kwi 01, 2008 22:05

Bungo opowiadaj! :D

No ale wiesz historia o guzie też jest niczego sobie. Zresztą ja uważam, że prezes powinien być taki, że niby nic nie panikuje a jak przychodzi co do czego :twisted:

Malati

Post » Wto kwi 01, 2008 22:18

Malati pisze:Bungo opowiadaj! :D

Nie mogę, bo kto zajmie się moimi futrami po tym, ja Marcelibu mnie zabije :evil: - chyba że dostanę od niej zgodę na piśmie.... :P

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto kwi 01, 2008 23:02

Ja chciałam tylko napisać, że (jeszcze dzisiaj) są imieniny Hugona :D Przynajmniej w moim kalendarzu :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro kwi 02, 2008 7:14

Witam w pochmurną środę...
Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro kwi 02, 2008 8:04

Dzięki Kochanym Cioteczkom za rady i wsparcie!!!
Do zapodania Bezo-Petu zabrakło mi jakichś 3 osób mniej więcej :wink: .
Kupiłam Hairball Control - co weszło w kota. Byłam bardziej zadowolona, gdyby więcej zniknęło z miseczek jedzonka, ale cóż. Długie ruchy - jak to mówi mój kolega. Był qoopal wieczorem - czyli chyba tak pusto w tym brzuszku to nie było.
Zdjęcia mi się spier.... :evil: :evil: :evil: . Są w aparacie, ale jakoś częśćiowo poznikały 8O :evil: . Tzn. przy pierwszej próbie włączenia aparatu były, przy próbie ściągnięcia na komputer nawet się pokazały, a potem już doopa. Zostały 3 najgorsze, szczególnie, że Młoda swoją facjatę kilka razy wtryniła w obiektyw.
Postaram się w drugiej części dnia przekazać aparat w jakieś technicznie lepsze ręce i odtworzyć brakujące fotki.
Teraz lecę do dentysty - potem dam znać.
Marcelibu

Post » Śro kwi 02, 2008 8:15

Marcelibu czekam na opowieść o frotce! *wygląda z niecierpliwością*

Malati

Post » Śro kwi 02, 2008 8:44

Z bezo-petem stosowałam taki oto podstęp: trochę pasty na łapki, nie za dużo, bo strąci. Jeśli są protesty, to może być, jak kot śpi. Kot, zwierzę czyste i eleganckie zliże sobie z łapek to wstrętne świństwo.
Problem w tym, że tak naprawdę nie wiem, czy ta technika działa. Od niej zaczęłam, ale się okazało, że moje bezo-pet uwielbiają i jedząc prosto z tubki. A jakbym im na suficie podała to pewnie też by znalazły sposób, żeby zlizać. Taka to pyszna pasta w ich opinii!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro kwi 02, 2008 9:03

Malati pisze:Nie no prezes jest jeszcze nieświadoma, że nim jest. Ja to na prezesurę nie zasługuję ale deleguję do tej roli Tufcio ( :twisted: ), chyba, że chcesz Inga to wtedy możesz śmiało brać tą funkcję (dalej pamiętam o guzie złośliwym i chicholę jak tylko sobie przypomnę). Jednak ja patrzę to Marcelibu niedługo nas przegoni ;) trzeba się postarać!

Z całym szacunkiem, ale ja sobie wypraszam Prezesurę w tym klubie, chociaż grono członków bardzo zacne :twisted:
Szczególnie, że - jak czytam - Marcelibu ma większe szanse na przywództwo... czekam niecierpliwie na historię z frotką :D

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Śro kwi 02, 2008 9:12

tufcio pisze:Z całym szacunkiem, ale ja sobie wypraszam Prezesurę w tym klubie, chociaż grono członków bardzo zacne :twisted:
Szczególnie, że - jak czytam - Marcelibu ma większe szanse na przywództwo... czekam niecierpliwie na historię z frotką :D

tufcio prezesure po znajomości Ci załatwimy ;) no bo wiesz ten tego za wykrwawienie się przez nos jak najbardziej jest Ci należna!

Ja też niecierpliwie wyglądam frotki ]:->

Malati

Post » Śro kwi 02, 2008 9:12

Co do metody opisanej przez Anuk. Ja tak Draculowi podaję większość lekarstw. Nie ma siły domordnie. Robię mu maślaną łapkę. Starty na proszek lek wymieszany z maleńką ilością masła (na czubku noża) i to wsmarowuję w łapkę, Dracul prycha i usiłuje zrzucic, ale w efekcie wylizuje łapkę i zjada lek, pewnie część traci, ale to i tak lepsze niż nic. Może spróbuj tak z Meo?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro kwi 02, 2008 10:14

casica pisze:Co do metody opisanej przez Anuk. Ja tak Draculowi podaję większość lekarstw. Nie ma siły domordnie. Robię mu maślaną łapkę. Starty na proszek lek wymieszany z maleńką ilością masła (na czubku noża) i to wsmarowuję w łapkę, Dracul prycha i usiłuje zrzucic, ale w efekcie wylizuje łapkę i zjada lek, pewnie część traci, ale to i tak lepsze niż nic. Może spróbuj tak z Meo?

ależ metody 8O, casica :lol:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro kwi 02, 2008 10:39

Bungo pisze:Moje drogie, jeśli poznacie historie Hugona i frotki, z pewnością Marcelibu zostanie wybrana prezesem przez aklamację :lol:

Oj, tam :oops: . Myślałam, że zjadł frotkę, która się później znalazła :oops: :roll: . Co prawda byłam u weta z kotem 2 razy w tej sprawie, dostał na przeczyszczenie i takie różne, nad USG myślałam :roll: :oops: . Każdemu może się zdarzyć takie coś :lol: 8) ...
Marcelibu

Post » Śro kwi 02, 2008 10:48

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]