TYTEK cd.leczenia Malta 2 operacja juz po FOTKA Maltusi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 13, 2008 15:46

jaj narazie nie ciachamy :? o ile wytrzymam z rozdarciuchem ,Basia mówi że to kot specjalnej troski (zdrowotnie )..bo od strony jaj to przerost formy nad trścią... :twisted:
że jak moge jeszcze chociaz do kwietnia wytrzymac...nie wiem czy moge :twisted:
niech obudzi mnie jeszcze raz o 3 rano..to sama wydłubie te kulki :lol:

a dla mnie to trzeba już :evil: :oops: troszke lepiej się czuje,trzeba wykorzystać...

węch nadal w uspieniu.. :?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw mar 13, 2008 16:27

osaczyły go te kocurki różnej maści z każdej strony to i chłopak przyjął postawę obronną, w koću to kawał faceta !!!!!! Super zdjęcia Dorciu !!!!! 8O
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Czw mar 13, 2008 18:30

dzieki... :wink:
byłyby super gdyby jakis fachowiec je robił ,a ja zgłupiałam i tak na chybcika..i aparat zdechł :twisted:

ale z Tyciaka zrobiła sie wielka pantera..tyle że dzwięku nie wydawał :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 13, 2008 19:14

Oj dorcia, zawsze się uśmieję jak tu wejdę. Tak fajnie opisujesz te kocio-psie towarzystwo. A kociasty cudny, szczególnie jak molestuje miśka.

mestudio

Od: Pon gru 31, 2007 17:44

Post » Czw mar 13, 2008 19:52

miło mi :D może kiedys bedziesz w wawie to zapraszam ,poznasz stara wariatke czyli mnie...
ale zdecydowanie przyjemniejsze bedzie poznanie z moimi lizusami...tylko prosze nigdy nie na czarno...bo wyjdziesz biała i kudłata :lol:
okres lnienia jest okropny :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 13, 2008 19:58

u mnie futra fruwają........mimo wyczesywania

mestudio

Od: Pon gru 31, 2007 17:44

Post » Czw mar 13, 2008 20:00

pekiny mam z ogromną szata..to moje duma ,ale wokresie lnienia zastanawiam się co za diabeł mnie podkusił na taką rase :twisted: :wink:
w duzym mieszkaniu tak nie widac ,rano po przebudzeniu zamiast czerwonego dywanu mam biały :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 13, 2008 20:05

Witaj Dorciu, po 3-kroć sorry, sorry, kajam się. Nie wysłałam zdjęć Snajpusia bo mnie moje dziewczyny nie przeszkoliły i nie wychodzi mi. Może bliżej niedzieli znajdę więcej czasu i poćwiczę.
Ale obiecuję -jutro rano prześlę ci mailem, bo mam w pracy na kompie.

Tytek jest suuper, zaprezentował sie cudnie, a niech nie myślą że to nadal jakaś popierdułka z niego. Dzielny kocio, ale ta wizyta to też stres był dla niego. Trzymaj się dzielna kobieto. Jutro ślę Snajpka :wink:

toffik

Od: Wto lip 24, 2007 13:55

Post » Czw mar 13, 2008 22:37

Dzielny, dzielny. On na pewno się biedny zestresował obcymi kotami :evil: ucaluj go bardzo, bardzo i bardzo.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt mar 14, 2008 8:01

toffik ...hmmm no dobrze ,wybaczam :twisted: :wink: ..
ja tez kiedys nie umiałam ,a teraz nareszcie już nie musze prosić Gada obrzydliwego :evil: sama sobie wszystko robie i jaka mi to sprawia frajde...
a było tak..Bartus prosze wstaw mi fotki...Bartuś ..bleblebleble nie mam czasu ,teraz nie moge ,ale ty mamo ciemna jesteś i takie tam miłe słowa :twisted:
a to faktycznie mały miki i już umiem :!: :!: :!: :D

tak że spokojnie toffiku,ja poczekam ,ważne że ma tak cudowny dom :D

zunia ,jasne że miał stresa.a ja głupia myślałamże mu przyjemnosc zrobie :oops:
w domu sie na mnie obraził ,ja do niego a on w długą...teraz jest już mój ,na nowo :D

wczoraj wieczorkiem Tyciak miał ,mokry i zimny nosek 8O :roll: ..to u niego nowość..miał prawie normalny ...szok...zawsze szorstki ,suchy ,w ranmkach ,oblepiony ,bo nawet jeżeli odmocze to zaraz nastepne syfy..a wczoraj było poprostu normalnie...

sie zastanawiam trafiony antybiotyk czy interferon ....ale bierze go doipero ....12 dni..
nieważne ,ważne że bardzo bym chciała napisac TYCIAK ZDROWY..wiem ,nie powinnam się cieszyc przedwcześnie..no nie ciesze sie ,absolutnie :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 14, 2008 9:48

No tak, tak to jest z potomstwem. ale moje faktycznie nie za bardzo mają czas, a starsza juz prawie rok temu zmieniła adres zabierając ze sobą kocie :(
Tytuś oczywiście miał stresa w obcym domu i obce koty
On i tak jest dzielny przy tych ciągłych podróżach do wetki, ale widac że tam jak u siebie się czuje :D
a ten zimny nosek to moze z tego stresa ... tak sie nadął, napompował ogon jak paw, że przewentylował kanaliki, :lol:
pozdrawiam

toffik

Post » Pt mar 14, 2008 9:59

on ndal szumi i pokichuje..nawet miał atak kichawki, ale nosek jest taki jak nigdy..czarny ,mokry ,zimniutki...... :D
az głupie uczucie jak mnie tym nochalkiem dotknął do polika... :lol:

pobudka o 4 rano i krzyk...wezcie te jaja bo mnie uwierają :twisted: ..no ja sobie tak tłumacze :mrgreen:

a 12 marca tz dostał pikny bukiet kwiatów....z wielka radością niósł do domu....wazon stał ..może 10-15 min..potem leżał... :twisted:

teraz te pikne kwiatuszki stoja w kuchni...w zlewie lub przy...tylko tam wredoty nie wejdą.. :evil: :wink:

toffiku pewnie Snajpuś to wielkie tłuste kocisko..a te fotki z psem były suuuper... :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 14, 2008 10:46

troche świerzych foteczek...

czarna pantera upolowała zebre :wink:

Obrazek

teraz upolował Polatuche..

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 14, 2008 10:52

Hihi jakie śliczne foteczki :1luvu:
Piękne mamciu :P

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Pt mar 14, 2008 11:41

Jaki fajny :) Tytek wspina sie pod sufit ?
Dorciu zajrzyj do maila , juz powinny Snajpkowe fotki dotrzeć. Nie jest gruby, jest długi, szczuplutki (nie chudy!), błyszczący czarnuszek z białą bródką. Zauważ że nadal ma zabaweczkę, którą dostał od ciebie na pożegnanie :1luvu: tylko że dawno zdjął ją z wędki

toffik

[poprzednia][następna]