Meg9 pisze:Czytam sobie historie moich dzieciaków i spółki...
i mam ochote założyć redaf korone na głowe, posadzić na tronie obleczonym w złotogłów i paść do stóp...
Nie uwierzę, że to na trzeźwo pisałaś.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meg9 pisze:Czytam sobie historie moich dzieciaków i spółki...
i mam ochote założyć redaf korone na głowe, posadzić na tronie obleczonym w złotogłów i paść do stóp...
varia pisze:Nie uwierzę, że to na trzeźwo pisałaś.
skaskaNH pisze:A nie masz tam jakiejś nadprogramowej skrzyneczki na zbyciu? Dla swojej ulubionej synowej?progect pisze:wiedziałam co robię![]()
varia pisze:skaskaNH pisze:A nie masz tam jakiejś nadprogramowej skrzyneczki na zbyciu? Dla swojej ulubionej synowej?progect pisze:wiedziałam co robię![]()
Skaska, jak miło, że o mnie myślisz.![]()
Ty tez jesteś synową Progect?varia pisze:skaskaNH pisze:A nie masz tam jakiejś nadprogramowej skrzyneczki na zbyciu? Dla swojej ulubionej synowej?progect pisze:wiedziałam co robię![]()
skaskaNH pisze:Ty tez jesteś synową Progect?varia pisze:skaskaNH pisze:A nie masz tam jakiejś nadprogramowej skrzyneczki na zbyciu? Dla swojej ulubionej synowej?progect pisze:wiedziałam co robię![]()
Łożeszz matko i córko, mam Varie w rodzinie
![]()
skaskaNH pisze:Łożeszz matko i córko, mam Varie w rodzinie![]()
redaf pisze:skaskaNH pisze:Łożeszz matko i córko, mam Varie w rodzinie![]()
I dobrze wam tak wszystkim trzem!![]()
![]()
progect pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:Łożeszz matko i córko, mam Varie w rodzinie![]()
I dobrze wam tak wszystkim trzem!![]()
![]()
jeszcze nic straconego, jeszcze możemy Tobie ja podrzucic, prawda Skaska?
progect pisze:skaskaNH pisze:Ty tez jesteś synową Progect?varia pisze:skaskaNH pisze:A nie masz tam jakiejś nadprogramowej skrzyneczki na zbyciu? Dla swojej ulubionej synowej?progect pisze:wiedziałam co robię![]()
Łożeszz matko i córko, mam Varie w rodzinie
![]()
też się zdziwiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości